Over ons

Ontdek het verhaal achter Kadonation

Met Kadonation Services helpen we je om jouw medewerkers te waarderen via een persoonlijk cadeau op momenten die er écht toe doen. En dit met een positieve impact op maatschappij en milieu dankzij onze inzet op duurzaamheid. Hier vertellen we je waar we voor staan en hoe het allemaal begon.

Onze missie

business

Waarom we doen wat we doen

Bij Kadonation geloven we dat medewerkers het hart zijn van elke onderneming. Daarom helpen we jou om hen te waarderen via een persoonlijk geschenk, op momenten die er écht toe doen. En dit op een eenvoudige, innovatieve en duurzame manier, met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

shutterstock_1050584231 (1)

We zorgen ervoor dat je jouw werknemers op een eenvoudige en persoonlijke manier kan verrassen op belangrijke momenten in hun leven, zowel op professioneel als privé vlak . Want samen waardevolle momenten vieren, zoals een (werk)verjaardag, geboorte, pensioen,  huwelijk, het behalen van een target ... , zorgt voor een fijne connectie!

 

Bovendien zijn gewaardeerde medewerkers gemotiveerde medewerkers. En samen verzetten ze bergen! Het is dus een win-win voor jou als werkgever en voor jouw werknemers!

kernwaarden

Onze kernwaarden

Innovatie: We stellen onszelf en onze diensten
voortdurend in vraag, en luisteren naar onze
klanten. Zo blijven we evolueren en innoveren.

 

Duurzaamheid: Goed doen voor mens, milieu en maatschappij, dat vinden we belangrijk.

 

Engagement: Als jouw partner in personeelsgeschenken ondersteunen we jou met enthousiasme, expertise en een uitmuntende, persoonlijke service.

 

Geluksbrenger: Samen schenken we je medewerkers de mooiste glimlach.

MVO

Wat we willen bereiken

Tegelijk zetten we in op duurzaamheid, om een zo groot mogelijke positieve impact te realiseren voor mens en milieu.

 

Dit doen we op verschillende manieren: we werken samen met maatwerkbedrijven, we hebben een uitgebreid aanbod aan goede doelen als Kadopartners en we hebben specifieke partnerships opgezet met WeForest en FEESTvarken. Bovendien dragen ons cadeaukaartje en -doosje het FSC-label. Kortom, we dragen duurzaamheid hoog in het vaandel!

Ons verhaal

DELOITTE-FAST50

Snelstgroeiende e-commercebedrijf van België

Kadonation won Deloitte’s Technology Fast 50 2021 in de categorie Digital Commerce en eindigde derde in de algemene ranking. Hiermee mogen we ons ongegeneerd het snelstgroeiende Digital Commerce-bedrijf van België noemen, of het derde snelst groeiende bedrijf van België tout court. En of we trots zijn.

Fabrice

Hoe het begon

Om het begin van het Kadonation toe te lichten, maken we een throwback naar december 2014. Fabrice was verantwoordelijk voor het cadeautje van een jarige vriendin, maar het samenleggen verliep niet erg vlot. Toen ontstond het idee voor een platform dat samenleggen gemakkelijk maakt. Tijdens zijn studies programmeerde Fabrice het geheel tot een gebruiksvriendelijk platform, dat later ‘Kadonation' werd gedoopt.

 

Wil je meer lezen over het ondernemersavontuur van Fabrice? Dat kan hier.

thumbnail_Fabrice_Jelle

Opportuniteiten om te groeien

Midden 2015 kan Kadonation genieten van zes maanden onderdak bij start-up accelerator The Birdhouse, waar het jonge bedrijf tevens gekoppeld wordt aan ervaren ondernemers die fungeren als mentor. 

 

In 2016 kreeg Fabrice steun van iMinds en de studentencoöperatie ARTEpreneur. Hier leerde Fabrice Jelle kennen, en op een gegeven moment vroeg Fabrice Jelle als co-founder. Samen zetten ze alles op alles, en op 30 november 2016 zag Kadonation officieel het levenslicht!

4F9A8750

Nog verder groeien

Begin 2017 rondt Kadonation haar eerste grote kapitaalronde succesvol af en staat nu volledig op eigen benen als NV.  Sinds december 2018 kreeg de cadeaubon aandacht van bedrijven. Dit was de start om de B2B-markt te verkennen waardoor Kadonation op alle vlakken groeit.

 

In 2021 zijn we ook actief begonnen met het verkennen van de Nederlandse markt met een dedicated team in Nederland.

 

Anno 2022 is Kadonation een echt begrip geworden in de wereld van de personeelsgeschenken en bestaat het team al uit 45 fantastische leden verspreid over België en Nederland, maar ook de Filipijnen, Kosovo, Ethiopië, Portugal en Turkije.