Over ons

Ontdek het verhaal van Kadonation

Met Kadonation Services helpen we je om jouw medewerkers te waarderen via een persoonlijk cadeau op momenten die er écht toe doen. En dit met een positieve impact op maatschappij en milieu dankzij onze inzet op duurzaamheid. Hier vertellen we je wat we voor je kunnen betekenen, wie we zijn en wat we doen.

Onze missie

business

Waarom we doen wat we doen

Bij Kadonation geloven we dat mensen het hart zijn van elk bedrijf. Daarom wensen we je op een vernieuwende en duurzame manier te ontzorgen in het waarderen, bedanken en belonen van jouw medewerkers. Dit doen we door het aanbieden van een integraal en gepersonaliseerd geschenkenplatform.

 

Wij zijn jouw partner om medewerkers te waarderen via een persoonlijk geschenk met een beleving, op die momenten die er echt toe doen!

shutterstock_1050584231 (1)

We zorgen ervoor dat je jouw werknemers op een eenvoudige en persoonlijke manier kan verrassen op belangrijke momenten in hun leven, zowel op professioneel als privé vlak . Want samen waardevolle momenten vieren, zoals een (werk)verjaardag, geboorte, pensioen,  huwelijk, het behalen van een target ... , zorgt voor een fijne connectie!

 

Bovendien zijn gewaardeerde medewerkers gemotiveerde medewerkers. En samen verzetten ze bergen! Het is dus een win-win voor jou als werkgever en voor jouw werknemers!

green

Wat we willen bereiken

Tegelijk zetten we in op duurzaamheid, om een zo groot mogelijke positieve impact te realiseren voor mens en milieu!

 

Dit doen we op verschillende manieren: we werken samen met twee maatwerkbedrijven (Mirto vzw en TWERK vzw), we hebben een uitgebreid aanbod aan goede doelen als Kadopartners en we hebben specifieke partnerships opgezet met WeForest en FEESTvarken. Bovendien dragen ons cadeaukaartje en -doosje het FSC-label. Kortom, we dragen duurzaamheid hoog in het vaandel!

Ons verhaal

DELOITTE-FAST50

Kadonation wint Deloitte’s Technology Fast 50 Digital Commerce 2021

Fantastisch nieuws: Kadonation wint Deloitte’s Technology Fast 50 2021 in de categorie Digital Commerce en eindigt derde in de algemene ranking. Hiermee mogen we ons het snelstgroeiende Digital Commerce-bedrijf van België noemen, of het derde snelst groeiende bedrijf van België tout court. En of we trots zijn.

Fabrice

Hoe het begon

Om het begin van het Kadonation toe te lichten, maken we een throwback naar december 2014. Fabrice was verantwoordelijk voor het cadeautje van een jarige vriendin. Zoals dat gaat, had hij iedereen opgetrommeld om samen te leggen zodat ze één groot cadeau konden geven. Het samenleggen verliep niet erg vlot: voorschieten, herinneringen uitsturen, cadeau keuzestress… #fail. Toen ontstond het idee voor een platform dat samenleggen gemakkelijk maakt. Tijdens zijn studies programmeerde Fabrice het geheel tot een gebruiksvriendelijk platform, dat later ‘Kadonation' werd gedoopt.

 

Wil je meer lezen over het ondernemersavontuur van Fabrice? Dat kan hier.

thumbnail_Fabrice_Jelle

Opportuniteiten om te groeien

Midden 2015 kan Kadonation genieten van zes maanden onderdak bij start-up accelerator The Birdhouse, waar het jonge bedrijf tevens gekoppeld wordt aan ervaren ondernemers die fungeren als mentor. Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Kadonation.

 

In 2016 kreeg Fabrice steun van iMinds en de studentencoöperatie ARTEpreneur. ARTEpreneur werd in goede banen geleid door Jelle Van Roosbroeck en hij was het die Fabrice coachte. Op een gegeven moment kwam Fabrice met een voorstel voor Jelle: co-founder worden van Kadonation. Samen zetten ze alles op alles, het nodige kapitaal werd opgehaald en op 30 november 2016 zag Kadonation officieel het levenslicht!

gelukkige medewerkers

Nog verder groeien

Begin 2017 rondt Kadonation haar eerste grote kapitaalronde succesvol af en staat nu volledig op eigen benen als NV. Verscheidene ervaren ondernemers investeren niet alleen financieel, maar stellen ook hun kennis en netwerk ter beschikking. 

 

Sinds december 2018 kan de veelzijdige Kadonation Cadeaubon ook rechtstreeks gekocht worden, zonder samen te leggen. Een schot in de roos, ook om als personeelsgeschenk in te zetten bleek later. Nadien wordt de B2B-markt verder verkend en groeit Kadonation op alle vlakken.

 

Anno 2021 is Kadonation een echt begrip geworden in de wereld van de personeelsgeschenken en bestaat het team al uit 18 fantastische leden in België, met daar bovenop een developer in de Filipijnen en in Kosovo en 3 in Ethiopië. Bovendien hebben we een geweldig lokaal team dat de Nederlandse organisaties ondersteunt in het vergroten van het werkgeluk van hun medewerkers.