Kadonation, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een warm hart voor kunstproject [h]ARS

- Isabel

Bij Kadonation hebben we het hart op de juiste plaats. We engageren ons om zo duurzaam mogelijk te handelen, en streven zo naar een harmonie tussen de drie P's: People, Planet & ProsperityMet internationale initiatieven en lokale acties zetten wij ons in voor een betere wereld. Zo werken we op structurele manier samen met WeForest, Feestvarken vzw en Stichting Jarige Job.

In de aanloop naar december, dé warmste maand, kondigen we graag een nieuwe bijzondere samenwerking aan: [h]ARS.

(h)ARS[h]ARS is een artistiek én sociaal project. De kunstenaars hebben een beperking en worden begeleid vanuit de zorg- en onderwijsinstelling Sint-Gerardus Sint-Gerardus te Diepenbeek.

kunst

“Kunst maken is een enorme uitlaatklep voor onze jongeren met een meervoudige/motorische beperking. De leerlingen maken prachtige kunstwerken en zijn vaak zelf verbluft door het resultaat. Achter het kunstwerk zit meestal een verhaal rond thema’s die hen geraakt hebben in het verleden of die juist heel actueel zijn…

Op deze manier leren ze zichzelf uiten op een vrije, creatieve manier. Er is niets mooier dan een jongere die zegt: ‘ik wist niet dat ik een kunstenaar was’!”Nele Bynens, kunstjuf in het BuSO – Sint-Gerardus

Vakkundige selectie

Elk jaar brengt [h]ARS een serie van 15 kunstwerken, geselecteerd door een vakjury van bekende kunstenaars. Onder andere Sofie Van de Velde, Koen Vanmechelen en Steven Thoelen steunen dit project. De kunstwerken worden aangeboden aan ondernemers, als geschenk voor personeel, relaties of klanten. 

HubSpot Video

 

Een [h]ARS-jasje voor ons cadeaudoosje

Via Kadonation kan je de kunstwerken tot bij je medewerkers brengen, als sleeve rond ons cadeaudoosje. Zo zit je cadeau meteen in een mooi én warm jasje. 

Elke sleeve draagt een QR-code waarmee de ontvanger van je cadeau het verhaal achter het kunstwerk kan ontdekken. Ook kan je de sleeve personaliseren met de naam van de ontvanger.Schermafbeelding 2021-11-15 130032Schermafbeelding 2021-11-10 114208

 

Een bijzonder warme boodschap

Via ons cadeau- en attentieplatform Kadonation Select kan je vanaf 2022 je medewerkers een warme boodschap sturen via de wenskaartenmodule. De kunstwerken uit het (h)ARS-project worden ook hier beschikbaar gesteld. 

Schermafbeelding 2021-11-10 112820

Schermafbeelding 2021-11-10 112922-1-1

Schermafbeelding 2021-11-10 112944

Wens deze kunstwerken ook als canvas of op een fotoblok te bestellen, dan kan je hiervoor terecht op de webshop van [h]ARS.

 


Wens je je medewerkers een veelzijdig, persoonlijk en warm cadeau te schenken? Dat kan heel eenvoudig via Kadonation Select.

  • Maak van schenken een plezier voor iedereen, ook jezelf. Laat de zoektocht naar het juiste geschenk voorgoed achterwege en tover een warme glimlach op ieders gezicht.
  • Hou steeds controle over de geschenk-uitgaven van je bedrijf. Stel een budget op per gelegenheid, per gebruiker, per departement of voor het hele bedrijf. Zo weet je zeker dat iedereen zich aan de regels - en het fiscale kader - houdt. 
  • Het beste van allemaal? Het is volkomen gratis. Je betaalt enkel voor de geschenken die je bestelt, en die je werknemer vrij besteedt bij ruim 80 partners
  • En o ja - je investeert in een betere wereld. Kadonation zet zich samen met jou in voor talloze goede doelen. Zo schenken we voor elke [h]ARS-sleeve en -wenskaart  €0,25 aan dit warme project!

Wat wil een mens nog meer? Kadonation maakt waarderen makkelijker. Eerst zien, dan geloven?

Ontdek het platform