Goed doel, Kadonation, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kadonation & WeForest

- Eleni

Voor elke € 100 aan Kadonation Cadeaubonnen die we verkopen, schenkt Kadonation 1 boom aan WeForest. Zo dragen we een steentje bij aan het welzijn van onze planeet, én helpen we armoede te verminderen door werkgelegenheid te creëren. En op die manier help jij met jouw bedrijf ook het milieu!

Onder het motto 'Making earth cooler' herstelt deze non-profit organisatie bossen in tropische landen door bomen te planten in Ethiopië, Zambia, India, Tanzania en Brazilië. Zo werken ze aan een schaalbare oplossing voor een koeler klimaat, meer biodiversiteit én minder armoede. Hiervoor spoort WeForest bedrijven aan om samen met hen een positieve impact te hebben op onze planeet. En Kadonation is één van die bedrijven.

 

Ontbossing

Bossen bedekken maar liefst 31% van onze planeet en zijn een cruciale zuurstofbron. Toch verdwijnt per minuut een oppervlakte bos ter grootte van maar liefst 17 voetbalvelden. Dit betekent dat op een jaar tijd 6,5 miljoen hectare bos verdwijnt. Samen met deze bossen verdwijnt ook een volledig ecosysteem. Dit maakt van de ontbossing één van de grootste problemen op aarde. Maar gelukkig is er hoop, en hoop doet leven.

Plant een boom e ga de ontbossing tegen met Kadonation

 


Dit is wat Kadonation doet

Onze Kadonation Cadeaubon is een unieke cadeaubon die levenslang geldig is bij onze kadopartners. Per € 100 aan verkochte Kadonation cadeaubonnen planten wij met WeForest een boom in Zambia, zowel voor particuliere als zakelijke bestellingen. Ondertussen hebben we met Kadonation al gezorgd voor 37.195 nieuwe bomen en heel wat mensen op die manier geholpen aan werkgelegenheid!

 


Dit is hoe jouw bedrijf kan bijdragen

  • Beloon je werknemers en wij planten bomen in naam van jouw bedrijf

Wanneer je als bedrijf bij ons een bestelling plaatst, zorgen we er voor dat er per bestelde schijf van € 100, een boom wordt gepland in Zambia. Beloon je werknemers dus voor hun inzet, toon waardering en motiveer hen voor de toekomst met de Kadonation Cadeaubon. Op die manier beloon je werknemers én de natuur!

  • Je medewerkers kunnen (een deel van) hun Kadonation Cadeaubon aan WeForest schenken

Je hebt je medewerkers in de bloemetjes gezet met een Kadonation Cadeaubon. Zij besteden het bedrag bij een partner naar keuze en het restbedrag dat ze niet gebruiken voor een aankoop bij een partner, kunnen ze aan WeForest schenken. 

  • Moedig je medewerkers aan om WeForest te steunen door het bedrag te verdubbelen

Wat we meer en meer horen van klanten, is dat zij hun medewerkers aanmoedigen om (een deel van) hun ontvangen cadeaubon te spenderen bij WeForest - of een ander goed doel naar keuze. Als bedrijf kan je de commitment maken om iedere euro van de cadeaubon die door je medewerkers aan een goed doel wordt gespendeerd, te verdubbelen. Op die manier steun je als bedrijf een goed doel en ervaren je medewerkers dubbele impact van hun bijdrage!

eco-miles

Wil je graag meer weten hoe je als bedrijf goed kan doen voor de natuur door bij ons jouw personeel te verrassen? Contacteer ons gerust voor meer info!

Laten we even praten!