Terug naar overzicht
Duurzaamheid
Nieuws & updates

Al 105.000 bomen geplant door Kadonation met WeForest

Door Isabel
28 jul 2022

Bij Kadonation doen we er alles aan om zo duurzaam mogelijk te handelen en zetten we ons in voor een betere wereld. Om dit te bereiken werken we onder andere samen met de non-profit organisatie WeForest. Voor elke € 500 aan Kadonation Geschenken die we verkopen, schenkt Kadonation 1 boom aan WeForest. Zo dragen we een steentje bij aan het welzijn van onze planeet, én helpen we armoede te verminderen door werkgelegenheid te creëren. En op die manier help jij met jouw bedrijf ook de mens en natuur!

Onder het motto Making earth cooler’ herstelt WeForest bossen in tropische landen door bomen te planten in Ethiopië, Zambia, India, Tanzania en Brazilië. Zo werken ze aan een schaalbare oplossing voor een koeler klimaat, meer biodiversiteit én minder armoede. Hiervoor spoort WeForest bedrijven aan om samen met hen een positieve impact te maken op onze planeet. En Kadonation is één van die bedrijven.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de natuur én jouw medewerkers verrassen, belonen en motiveren? Neem dan contact met ons op!

Ontbossing

Bossen bedekken maar liefst 31% van onze planeet en zijn een cruciale zuurstofbron. Toch verdwijnt per minuut een oppervlakte bos ter grootte van maar liefst 17 voetbalvelden. Dit betekent dat op een jaar tijd 6,5 miljoen hectare bos verdwijnt. Samen met deze bossen verdwijnt ook een volledig ecosysteem. Dit maakt van de ontbossing één van de grootste problemen op aarde. Maar gelukkig is er hoop, en hoop doet leven.

Plant een boom e ga de ontbossing tegen met Kadonation

Dit is wat Kadonation doet

Kadonation maakt geschenken geven weer makelijk. Ons aanbod bestaat uit een veelzijdige Kadonation Cadeaubon en een selectie aan fijne fysieke geschenken. Dankzij ons platform Kadonation Select schenk je deze Kadonation Gifts snel, eenvoudig en met je persoonlijke touch.

Onze Kadonation Cadeaubon is een unieke cadeaubon die levenslang geldig is en te besteden bij meer dan 1.000 winkels van onze meer dan 90 Kadopartners. Ons aanbod aan fysieke geschenken is afgestemd op belangrijke professionele en persoonlijke mijlpalen van je medewerker of zakenrelatie.

Per € 500 aan verkochte Kadonation Gifts planten wij met WeForest een boom in Zambia. Ondertussen hebben we met Kadonation al 105.000 nieuwe bomen geplant en heel wat mensen op die manier geholpen aan werkgelegenheid! 

Dit is hoe jouw bedrijf kan bijdragen

  • Beloon je werknemers en wij planten bomen in naam van jouw bedrijf

Wanneer je als bedrijf bij ons een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat er per € 500, een boom wordt geplant in Zambia. Beloon je werknemers dus voor hun inzet, toon waardering en motiveer hen voor de toekomst met de Kadonation Gifts. Op die manier beloon je werknemers én de natuur!

eco-miles
  • Je medewerkers kunnen (een deel van) hun Kadonation Cadeaubon aan WeForest schenken

Je hebt je medewerkers in de bloemetjes gezet met een Kadonation Cadeaubon. Zij besteden het bedrag bij een Kadopartner naar keuze en het restbedrag dat ze niet gebruiken voor een aankoop bij een Kadopartner, kunnen ze aan WeForest schenken. 

  • Moedig je medewerkers aan om WeForest te steunen door het bedrag te verdubbelen

Wat we steeds vaker horen van klanten, is dat zij hun medewerkers aanmoedigen om (een deel van) hun ontvangen cadeaubon te spenderen bij WeForest – of een ander goed doel naar keuze. Als bedrijf kan je de commitment maken om iedere euro van de cadeaubon die door je medewerkers aan een goed doel wordt gespendeerd, te verdubbelen. Op die manier steun je als bedrijf een goed doel en ervaren je medewerkers dubbele impact van hun bijdrage!
 

Wil je graag meer weten over hoe jouw bedrijf een grote duurzame stap kan maken door het personeel te verrassen?

We vertellen het je graag!

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.