Personeelsgeschenk, Gelegenheden

Iets extra op je loonbrief of een perfect cadeau? Wat verkies jij?

- Isabel

Herken je dit?

Je staat watertandend voor het buffet in je favoriete restaurant. Je ziet gerechten zover het oog reikt. Je neemt een bord en je schept wat vis en wat vlees op en, waarom ook niet, een derde, vegetarisch gerecht. Op het einde van je maaltijd denk je, dat was lekker, maar wat heb ik nu juist gegeten?

Het kan ook anders. 

Je zit aan tafel in datzelfde restaurant. Je eet à la carte en krijgt een uitgebreid menu aangereikt. Je denk goed na en kiest zorgvuldig een gerecht. Kort daarna brengt de ober je een bordje. Hmm, daar was je aan toe, een feestje voor je smaakpapillen!

Noot van de redactie:  post corona genieten we vast en zeker nog intenser van dit stukje goede leven 

 

Fast forward naar je loonbrief. 

Je kijkt door de loonlijnen en je merkt dat je werkgever € 40 extra heeft gestort. Juist ja, het jaarlijkse kerstcadeautje van de baas! Je had het tussen al die bedragen al bijna gemist, het voelt niet echt aan als een bijzondere waardering los van je loon. Een week later probeer je je te herinneren waar je dat geld aan hebt besteed. De schoenmaker? De supermarktrekening? De openstaande schoolfactuur? 

Het kan ook anders, met de Kadonation Cadeaubon

Een digitale cadeaubon, die vlotjes arriveert in je mailbox (super handig in coronathuiswerktijden). Of een cadeaubon in een luxe doosje uit handen van je werkgever? Wat een wow-moment! Want die Kadonation Cadeaubon besteed je bij meer dan 1000 winkels! YES! Ein-de-lijk dat boek dat je wilde lezen of die sportoutfit die al zo lang op je verlanglijstje staat, ... Het perfecte cadeau, helemaal à la carte! Vrolijk kerstfeest en dank je wel werkgever!

box+card

 

Heb jij als werkgever al eens stilgestaan bij de manier waarop je je medewerkers waardeert | motiveert | bedankt en hoe ze dat ervaren?

Niet enkel kerst, maar talloze andere waardevolle momenten lenen zich voor een echt cadeaumoment. We sommen er een paar op: verjaardagen, Sinterklaas, een topprestatie, een geboorte, anciënniteit of pensioen, …

Waarom kiezen voor Kadonation? 

Bij Kadonation geloven we in twee dingen: waardering en eenvoud. Waardering, want we vinden dat je werknemers verzorgen enkel voordelen meebrengt voor iedereen. Eenvoud, want we vinden dat geschenken geven ook voor bedrijven een pak efficiënter en schaalbaarder kan. Daarom bouwden we een innovatief gratis platform: Kadonation Select. 

  • Stel in geen tijd een slim waarderingsbeleid op
  • Verras je medewerkers met de leukste geschenken. 
  • Geen wildgroei meer binnen je organisatie.
  • Geen ellenlange zoektocht naar het juiste geschenk. 
  • Wel overzicht, en steeds onvergetelijke attenties binnen handbereik. 

Het beste van alles: Kadonation Select is volledig gratis. Waar wacht je nog op? 

Probeer het nu uit

Blogvisuals-3