Kadonation Select

Eenvoudig cadeaus schenken

Met Kadonation Select laat je geen enkele gelegenheid meer onbenut om je medewerkers moeiteloos - of automatisch - een persoonlijk geschenk te geven. Je bepaalt zelf wie welke uitgave kan doen en je behoudt te allen tijde het overzicht.

Eenvoudig bestellen

Een cadeau in enkele klikken

Een medewerker is jarig, trouwt of gaat met pensioen? Een teamlid heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd? Allemaal fijne momenten waarop je je medewerkers kan waarderen. Met Kadonation Select vergroot je hun werkgeluk op een eenvoudige en persoonlijke manier.

Je selecteert de gelegenheid, je kiest het cadeau, bepaalt de manier van verzending (digitaal, geleverd op kantoor of thuis) en duidt de ontvangers aan. Nu nog een persoonlijke boodschap toevoegen en je bent helemaal klaar.

 

Home KDN Select
Eenvoudig gebruikersbeheer

Multi-users platform

Zowel voor HR als voor team leaders en office managers is Kadonation Select een uiterst handige tool om cadeaus te schenken.

Op een eenvoudige manier voeg je zoveel gebruikers toe als nodig. Voor iedere gebruiker bepaal je de verantwoordelijkheden. Zo stel je in voor welke gelegenheden welke cadeaus kunnen besteld worden. Hou een oogje in het zeil door een goedkeuringsflow toe te voegen.

user-permissions
Eenvoudige facturatie

Up to date

Per gebruiker, per departement of per periode krijg jij een handig overzicht van alle geschenken. Geen budgettaire verrassingen meer, want jij bent helemaal mee op elk moment van de dag.

Bepaal zelf hoe en wanneer je gefactureerd wenst te worden. Zo zet je meteen een rem op de administratieve rompslomp.

 

vrouwelijke medewerker

Wil je je medewerkers in alle eenvoud een cadeau schenken?

Boek nu een afspraak en ontdek hoe Kadonation Select jou kan helpen.