Kadonation Select

Maak echt iederéén gelukkig

Blaas samen de kaarsjes op de (werk)verjaardagstaart uit, vier een sprankelend eindejaar en sta stil bij die uitzonderlijke prestatie. Of je nu tien of duizend medewerkers in dienst hebt, dank zij Kadonation Select vergeet je nooit meer een belangrijk moment of een collega.

Het juiste geschenk

Schenk keuzevrijheid

Er is geen betere manier om medewerkers volledige vrijheid te geven dan met de veelzijdige Kadonation Cadeaubon. Met meer dan 1.000 winkels, 80 retailers en goede doelen waar de bon besteed of geschonken kan worden, vindt iedereen wel een cadeau dat op zijn of haar lijf geschreven is.

Zo schenk jij iedere medewerker de grootste glimlach.

 

happy person
Het juiste moment

Hoe persoonlijker hoe beter

De momenten waarop je medewerkers een geschenk van je wensen te ontvangen, zijn vaak persoonlijk. Denk maar aan een verjaardag, pensioen, huwelijk, jubileum, geboorte… Als werkgever is het daarom van groot belang om elk individu persoonlijk te benaderen, zodat niemand zich een ‘nummer’ hoeft te voelen. Hierdoor stijgt de verbondenheid met het bedrijf.

Een win-win dus voor jou én je medewerker.

 

group happy people
Voor echt iederéén

Automatische cadeauservice

Dankzij de automatische cadeauservice van Kadonation Select laat je geen enkel waarderingsmoment meer onbenut.

Door je personeelsbestand te koppelen, vier je de (werk)verjaardag van je medewerkers zonder te moeten vrezen iemand te vergeten op deze speciale dag. Gebruikers worden ruim op voorhand op de hoogte gebracht, zodat ook een persoonlijke boodschap van de manager of de collega’s (via kudos) kunnen worden toegevoegd. 

 

verjaardag office

Wil je iedere medewerker de grootste glimlach schenken?

Boek nu een afspraak en ontdek hoe Kadonation Select jou kan helpen.