Kadonation Select

Persoonlijk waarderen

Je medewerkers een geschenk geven op naam, in jouw bedrijfsstijl én met een persoonlijke boodschap, doe je voortaan heel eenvoudig via het cadeauplatform Kadonation Select.

Op naam

Persoonlijk geschenk

Samen verzetten je medewerkers dagelijks bergen werk, en precies om die reden verdienen zij een schouderklopje voor hun inzet.

Met een Kadonation Cadeaubon schenk je je medewerker alle keuzevrijheid en geef jij zo het juiste geschenk. Doe je het op naam en op een persoonlijk moment, dan wordt het cadeau nóg meer geapprecieerd.

 

Home KDN Select
Met persoonlijke boodschappen

Voeg tekst of video boodschap toe

Een geschenk is slechts de drager van een boodschap. Een persoonlijke (video)boodschap van je manager of collega’s blijft je namelijk beter bij dan het geschenk alleen. Daarom combineren we bij Kadonation persoonlijke beleving met technologie.

Wens je de directe collega's bij dit waarderingsmoment te betrekken? Nodig hen dan via een kudos (virtuele schouderklopjes) campagne uit om een fijne boodschap te schrijven.

personaliseer
In je eigen bedrijfsstijl

Van cadeau tot landingspagina

Ook voor een cadeau helemaal in je eigen bedrijfsstijl zit je goed met Kadonation Select.

Je kiest uit onze voorgestelde ontwerpen en voegt jouw logo toe of gaat voor een doorgedreven personalisatie en laadt een eigen ontwerp op. Van cadeaubon, e-mail, sleeve rond het kadodoosje tot zelfs een bedrijfseigen landingspagina, het kan allemaal.

 

bedrijfseigen elementen

Wil je je medewerkers persoonlijk waarderen?

Boek nu een afspraak en ontdek hoe Kadonation Select jou kan helpen.