Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen voor een betere wereld

Goed doen voor mens, milieu en maatschappij: dat vinden we bij Kadonation belangrijk. Daarom nemen we allerlei initiatieven om duurzaam te ondernemen, en streven we ernaar om waar mogelijk papierloos te werken. Met zowel internationale als lokale acties, zetten wij ons in voor een betere wereld.

MVO
WeForest

Onder het motto “making earth cooler” herstelt WeForest bossen in tropische landen zoals Ethiopië, Zambia en Brazilië om zo de opwarming van de aarde tegen te gaan.


Voor elke € 100 aan verkochte Kadonation Cadeaubonnen, planten we een boom via WeForest. Zo dragen we ons steentje bij aan het welzijn van onze planeet, en helpen we bovendien armoede te bestrijden door werkgelegenheid te creëren. Op die manier helpt ook jouw bedrijf mens en natuur!

Lees meer
visuals_jarige job en feestvarken (1)
FEESTvarken vzw &Stichting Jarige Job

FEESTvarken vzw (België) en Stichting Jarige Job (Nederland) willen kinderen in armoede een fijne verjaardag bezorgen. Om dit te verwezenlijken schenken ze de kinderen verjaardagspakketten gevuld met geschenken, versiering en uitdeelcadeautjes. Zo kan elk kind een verjaardag vieren zoals het hoort.

 

Aan deze initiatieven doneren we € 1 voor elke € 100 aan verkochte Kadonation Verjaardagscadeaubonnen.

pink_ribon
Goede doelen

Naast onze specifieke samenwerking met goede doelen WeForest, FEESTvarken vzw en Stichting
Jarige Job, bieden we je medewerkers ook de mogelijkheid om (een deel van) hun ontvangen cadeaubon te schenken aan een van de vele goede doelen die Kadonation steunt. Denk hierbij aan het Kinderkankerfonds, Pink Ribbon of Make A Wish.