Geschenken

 

Wat is de Kadonation cadeaubon?

De Kadonation Cadeaubon kan bij ruim 80 partners ingewisseld worden. Zo schenk je de ontvanger absolute keuzevrijheid - van avontuur tot wellness of design, van ‘t goede leven tot ‘t goede doel. Een feest voor gever én ontvanger, dus.

Je kan kiezen voor een digitale Cadeaubon, een kaartje in envelop of een luxedoosje, met of zonder sleeve.Welke geschenken bieden jullie aan?

We bieden zowel onze veelzijdige Kadonation Cadeaubon aan als een selectie van fysieke geschenken. Zelfs voor wenskaartjes kan je bij ons terecht. 

Meer info over ons aanbod vind je hier.

Voor welke gelegenheden kan ik geschenken geven?

Simpel: dat kies jij volledig zelf. Kadonation heeft een uniek aanbod uitgekiend voor élk moment: verjaardag, pensioen, promotie, afscheid, jubileum, zomer, eindejaar, huwelijk, geboorte, overlijden, ziekte. Had je nog een andere gelegenheid in gedachten? Je vindt bij ons ongetwijfeld je gading. 

Meer informatie over de mogelijke gelegenheden vind je hier


Levering

 

Kan ik geschenken verzenden naar het buitenland? In welke landen leveren jullie?

Onze Kadonation Cadeaubon kan je naar verschillende Europese landen (zoals België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, …) versturen, digitaal of per post. Het aanbod aan kadopartners waarbij de bon kan worden verzilverd, is echter afhankelijk van land tot land. 

Via onze partnerpagina weet je precies bij welke partners je per land terecht kan!

Fysieke geschenken verzenden we momenteel enkel naar adressen in België en Nederland.

Kan ik geschenken laten leveren bij de ontvanger thuis?

Absoluut! Zowel de Kadonation Cadeaubon als fysieke geschenken kan je laten leveren op een adres naar keuze - of dat nu je kantoor is, of het adres van de gelukkige. 

Wat is de levertermijn van de geschenken?

De Kadonation Cadeaubon wordt geleverd tussen 3 en 15 werkdagen na je bestelling, afhankelijk van het aantal en type (digitaal, in envelop, in doosje, wel of niet in de huisstijl van je organisatie, …).

Voor de fysieke geschenken is dit sterk afhankelijk van aantallen en type geschenk. Op ons geschenkplatform Kadonation Select krijg je hierover meteen de juiste informatie per geschenk te zien.

Heb je hier concrete vragen over? Neem gerust contact met ons op!


Personalisatie

 

Kan de Kadonation Cadeaubon in een eigen design gemaakt worden?

Dit kan zeker, maar hou er rekening mee dat hier een kost aan verbonden is.  

We kunnen het design voor jou voorzien, of je kan ervoor kiezen om een eigen design aan te leveren. Hou hierbij wel rekening met de technische specificaties. 

We verwijzen je graag naar deze pagina voor meer informatie en enkele voorbeelden. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust vrijblijvend.

Welke personalisatiemogelijkheden zijn er voor de Kadonation Cadeaubon?

Je kan aan de Kadonation Cadeaubon de naam van de ontvanger toevoegen, een persoonlijke boodschap toevoegen, en de Cadeaubon volledig vormgeven in de huisstijl van je organisatie. Welke personalisatiemogelijkheden zijn er voor de fysieke geschenken?

Dit is sterk afhankelijk van het type geschenk. Het kaartje personaliseren kan bij vrijwel alle geschenken. Voor sommige geschenken kan je nog een stapje verder gaan, en ook de sticker of sleeve rond het geschenk of de doos personaliseren. 

De mogelijkheden zie je meteen duidelijk per product opgelijst binnen ons geschenkplatform Kadonation Select.


Kadonation Select

 

Kan ik ook fysieke geschenken bestellen zonder Kadonation Select-account?

Fysieke eindejaarsgeschenken kan je altijd bij ons bestellen, of je nu een Kadonation Select-account hebt of niet. 

Ook de veelzijdige Kadonation Cadeaubon kan je altijd bestellen via onze webshop. Al biedt een account voor ons veelzijdige geschenkplatform Kadonation Select je veel meer mogelijkheden: zo heb je meer keuze voor het type bon, design, personalisatie, combinaties met fysieke geschenken, enzovoort. 

Wil je ook wenskaarten bestellen, of fysieke geschenken voor andere gelegenheden dan Kerst & nieuwjaar? Dan kies je beter voor Kadonation Select. Zo koppel je moeiteloos je personeelsbestand, stippel je een doordacht attentiebeleid uit en kies je in alle eenvoud uit een uniek aanbod aan fysieke en digitale geschenken, en dat op één plek. Benieuwd? Probeer het volledig vrijblijvend uit! 

Hoeveel gebruikers kunnen Kadonation Select gebruiken binnen één account?

Onbeperkt. Als admin van je Kadonation Select-account kies je zelf hoeveel gebruikers je toevoegt. Bovendien bepaal je in enkele klikken welke rechten je toekent aan die gebruikers (bv. geschenken bestellen, facturen raadplegen, …). 

Heb je hier concrete vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Is er een minimumbedrag per bestelling, of per soort geschenk?

Er is geen minimum te bestellen bedrag. Bij sommige geschenken is echter wel een minimum afname vereist. 

Op ons geschenkplatform Kadonation Select vind je deze gegevens per product netjes opgelijst.

Hoe gaan jullie om met persoonlijke gegevens?

Zoals je van ons mag verwachten, vinden we transparantie erg belangrijk en respecteren we je privacy. We leven de Europese wetgeving omtrent gegevensbescherming strikt na. We bieden je steeds de mogelijkheid om onze privacyverklaring te raadplegen alvorens je persoonlijke informatie met ons deelt. Hierin beschrijven we uitvoerig hoe we met jouw gegevens omspringen.

Wat kost het geschenkplatform Kadonation Select? 

Het Kadonation Select-platform is gratis te gebruiken. Je betaalt enkel voor de geschenken die je bestelt, en daar verdienen wij een kleine marge op. Raadpleeg voor meer informatie zeker eens onze pricing pagina.

Voor wie is Kadonation Select?

Kadonation Select is in de eerste plaats bedoeld voor organisaties die hun cultuur niet aan het toeval overlaten. Schenk je als bedrijf meer dan 50 geschenken per jaar? Dan zal je alle voordelen van het platform ten volle kunnen benutten. 

Je koppelt in enkele klikken je personeelsbestand, stippelt een doordacht attentiebeleid uit en kiest in enkele klikken uit een uniek aanbod aan fysieke en digitale geschenken, op één plek. En je administratie? Laat die gerust aan het platform over. 

Meer waardering, minder hoofdpijn? Probeer het gerust vrijblijvend uit. 

 

Wat is het verschil tussen een webshop en jullie geschenkplatform Kadonation Select?

Hieronder lees je de belangrijkste verschilpunten tussen een klassieke geschenkwebshop en het geschenkplatform Kadonation Select.

 

 

Klassieke webshop

Kadonation Select

Omgeving aanpassen naar mijn cadeaubehoeften

/

Het platform kan volledig afgestemd worden op je behoeften en wensen.

Aanbod

Divers waardoor keuzestress kan ontstaan. Daarnaast zijn niet alle producten geschikt om te geven als personeelsgeschenk.

Specifiek samengesteld en afgestemd op de momenten waarop je als organisatie wenst in te zetten zowel om je medewerkers als je zakenrelaties te bedanken. 

De geschenken op het platform zijn specifiek geselecteerd én getest waardoor je als klant zeker bent van de kwaliteit.

Users

Single user, dus geen overzicht over wie wat precies besteld heeft.

Multi-user platform.

Kies zelf wie toegang krijgt tot het platform en geschenken kan bestellen.

Hierdoor kan je makkelijk controle houden over wie wat besteld heeft.

Cadeaubeleid

/

Het platform stem je af op de momenten waar je organisatie op inzet. Je verbergt zelf bepaalde momenten als deze niet conform zijn met je cadeaubeleid. 

Indien gewenst kan je ook bedragen vastzetten voor deze momenten. Dit sluit persoonlijke willekeur uit van de besteller.

Wens je bepaalde cadeaus niet te tonen omdat dit tegen je cadeaubeleid indruist (vb. alcohol) dan kan dit. Kadonation Select admin users bepalen dit zelf.

Betaling

Direct bij bestelling,  via creditcard.

Op factuur waardoor niet iedereen een creditcard van het bedrijf nodig heeft.

Facturatie

/

Jij bepaalt de frequentie van facturatie (per bestelling, per maand, …) en voegt zelfs een kostenplaats toe. Je boekhouding is hier dolblij mee. Geen losse bonnetjes per geschenk meer, alles is netjes gecentraliseerd op één plek.

Koppeling medewerkersbestand

/

Kadonation Select kan je intussen koppelen met de meeste applicaties voor medewerkersbeheer.

Deze koppeling respecteert de GDPR-richtlijnen en zorgt voor een up-to date werknemersbestand in het platform. Zo bestel je steeds het juiste aantal of vergeet je niemand.

Ook kan je op die manier geschenken laten leveren op het thuisadres van de werknemer, zonder dat de gebruiker van Kadonation Select dit adres te zien krijgt.

Merk op dat die koppeling niet noodzakelijk is, je kan ook werken met het opladen van gegevens in een xls-bestand.

Overzicht budget / facturen

/

Op het platform bieden we een duidelijk bestedingsrapport waarop je heel gemakkelijk je uitgaven per gelegenheid kan raadplegen. 

Ook voorzien we een handig overzicht van al je facturen die je heel eenvoudig kan downloaden.

Personalisatie

Beperkt en vrij moeilijk/tijdrovend om te personaliseren voor een grote groep.

Bij elk geschenk, bieden we een kaartje aan dat in groep of individueel gepersonaliseerd kan worden met een boodschap afgestemd op de ontvanger. 

Daarnaast hebben we nog veel andere personalisatiemogelijkheden.

Automatisatie

/

Onze automatisaties bieden tal van voordelen zoals onze geautomatiseerde (werk)verjaardagsservice. Zo vergeet je nooit de (werk)verjaardag van een medewerker.

Thuislevering in groep

Bij een reguliere webshop moet je elke ontvanger manueel ingeven en adres per adres uitchecken.

Via het platform kan je eenvoudig in groep verzenden naar 100 thuisadressen. Het enige wat je hiervoor moet doen is een Excel-bestand uploaden of het kan zelfs automatisch dankzij de koppeling met je personeelsbestand.

Eenvoudige inkoop

 

One stop shop: levering van alle producten en diensten door één leverancier.

 


Niet gevonden wat je zocht?

Kunnen we je nog met iets helpen? Of wil je Kadonation Select gratis uitproberen? Dat kan!