Beloon je zakenrelaties met een ideaal eindejaarsgeschenk

Druk je waardering uit in iets wat écht raakt en verras je klanten of relaties met ons fiscaalvriendelijk B2B-assortiment.

Landingspage EOY 22_visual Cadeaubonnen optie 2

 

   Kadonation Cadeaubon   

 

Met de Kadonation Cadeaubon schenk je een hele winkelstraat in één keer. Van avontuur tot wellness of design, van ‘t goeie leven tot ‘t goede doel. Een feest voor gever én ontvanger, te vieren bij ruim 80 winkels.

Landingspage EOY 22_visual Mini gifts en bon_optie 1

 

   Kadonation Cadeaubon & mini gift   

 

Geef je graag een relatiegeschenk met wat extra, dan laat je de Kadonation Cadeaubon vergezellen door een smaakvol geschenkje - goed voor instant happiness. Om duimen en vingers van af te likken, vertellen onze bronnen ons. Of misschien wel je volledige handen. Wij houden je niet tegen!

Landingspage EOY 22_visual Lovely gifts

 

   Lovely gifts   

 

Liever een relatiegeschenk dat je zakenrelaties niet in één keer naar binnen schrokken? Met onze lovely gifts scoor je gegarandeerd. Onze aftelkalenders geven smaak aan de eindejaarsfeesten, maar ook de uitgebreide kerstpakketten blijven hen ongetwijfeld lang bij. Voor wie nét wat meer wil: ook te combineren met de Kadonation Cadeaubon.

Landingspage EOY 22_visual Premium gifts

 

   Premium gifts   

 

Voor wie the extra mile wil gaan, en een verpletterende indruk wil achterlaten zijn er nog onze zakelijke premium gifts. Stuk voor stuk luxueuze kerstpakketten van jewelste. Wil je nog wat extra keuzevrijheid, dank schenk je de Kadonation Cadeaubon als leuk extraatje. Succes gegarandeerd!

Deze bedrijven maken hun relaties ook gelukkig met Kadonation:

agfa-gevaert-group-vector-logo
DuPont_tm_rgb
Refresco logo
UZ leuven logo-1

Op zoek naar de leukste relatiegeschenken?

We helpen je een mooie strik rond 2022 te leggen.

BEKIJK HET AANBOD  CONTACTEER ONS