Gent

Sales Development Representative

Sales
04.08.2022

Wie is Kadonation?

Kadonation werd opgericht in 2016 en is vandaag één van de snelstgroeiende bedrijven van België

Onze scale-up is een dynamische speler op de markt van personeels- en relatiegeschenken. Waardering eenvoudig maken, dat is ons credo. Om die reden bouwden we Kadonation Select: een intuïtief platform waarmee ruim 750 bedrijven in geen tijd een doordacht waarderingsbeleid opzetten. Onze software ontzorgt HR en procurement van (het denkwerk en) de administratieve rompslomp die personeelsgeschenken met zich meebrengen. 

Benieuwd naar ons verhaal, de kernwaarden die we nastreven en de missie waar we met meer dan 40 man aan werken? Lees hier meer.

Een blik achter de schermen

Steeds vaker krijgen we de vraag: wat maakt werken bij Kadonation nu écht zo bijzonder? Daar valt veel over te zeggen, maar we laten liever onze (en misschien wel jouw toekomstige 😉) collega's aan het woord. 

HubSpot Video

Wij zoeken...

… een Sales Development Representative die focust op outreach, prospectie en leadkwalificatie. Via moderne salestechnieken zet je je soft skills in om op een persoonlijke en zachte manier connecties te leggen met onze prospects in de Belgische markt. Oprechtheid dragen we hoog in het vaandel, net als eigen initiatief en inbreng. Je bent deel van een divers team: ieder heeft zijn eigen talenten maar samen gaan we allemaal voor hetzelfde doel!

Concreet: als SDR ligt jouw hoofdfocus op het connecteren met zo veel mogelijk potentiële klanten (voornamelijk outbound). Je trekt hun aandacht via telefoongesprekken, e-mails, LinkedIn, video, social media en evenementen. Een belangrijke rol, want zonder jou zijn er geen resultaten. Je werkt in tandem samen met de rest van het salesteam, die meer focussen op het sluiten van de deal. Opportuniteiten om door te groeien, zijn er zeker!

Vereisten

  • Minstens één jaar ervaring in een commerciële (outbound) functie, ook studenten met ervaring zijn welkom.
  • Je hebt een positieve mindset, bent ambitieus en wordt niet afgeschrikt door een “nee”
  • Je maakt zelf je opportuniteiten en haalt veel energie uit het behalen van je doel
  • Je bent een durver in het leggen van contacten, maar zeker niet pushy
  • Je spreekt foutloos Nederlands, idealiter ben je ook goed in Frans
  • Reeds ervaring in een scale-up? Grote plus!
  • Een andere grote plus: je hebt ervaring met B2B sales, B2B SAAS of sales aan HR

Waarom Kadonation?

Bij Kadonation koppelen we de energie en durf van een start-up aan de expertise en know-how van een scale-up. Je komt terecht in een dynamisch techbedrijf, met een open feedbackcultuur en ruimte voor je eigen initiatief en ideeën. Door de flexibele werkuren kan je werken op je productiefste moment en dit op een hybride werkplek. Er is een budget om jezelf bij te scholen en je werkplek te optimaliseren en het belangrijkste van al: je wordt bij ons écht gewaardeerd

Geloof jij ook in ons product? Word nu een deel van ons salesteam en ambassadeur van Kadonation. Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief op jobs@kadonation.com. Zien we een match, dan contacteren we je voor een kort digitaal gesprek.

Werken bij Kadonation is een echte Kado! Lees hier waarom.