Gent

Customer Order Administrator (tijdelijk)

Customer Service en operations
14.09.2022

Wie is Kadonation?

Kadonation werd opgericht in 2016 en is vandaag één van de snelstgroeiende bedrijven van België

Onze scale-up is een dynamische speler op de markt van personeels- en relatiegeschenken. Waardering eenvoudig maken, dat is ons credo. Om die reden bouwden we Kadonation Select: een intuïtief platform waarmee ruim 750 bedrijven in geen tijd een doordacht waarderingsbeleid opzetten. Onze software ontzorgt HR en procurement van (het denkwerk en) de administratieve rompslomp die personeelsgeschenken met zich meebrengen. 

Benieuwd naar ons verhaal, de kernwaarden die we nastreven en de missie waar we met meer dan 40 man aan werken? Lees hier meer.

Steeds vaker krijgen we de vraag: wat maakt werken bij Kadonation nu écht zo bijzonder? Daar valt veel over te zeggen, maar we laten liever onze (en misschien wel jouw toekomstige 😉) collega aan het woord. 

 

HubSpot Video

 

We zoeken...

...een klantgericht persoon die zich fulltime op onze customer orders zal focussen. Je staat in contact met onze eindklanten (B2C) en zal bestellingen verwerken (coördineren met de klant, drukker en het maatwerkbedrijf, alsook personalisatie en facturatie). Een heel divers takenpakket dus

Je bent het gezicht van Kadonation en bij klanten een vertrouwenspersoon voor al hun vragen. Je bent actief in contact met (eind)klanten via chat, e-mail of telefoon in het Nederlands, Frans of Engels.

Wat is je profiel?

  • Reeds een eerste ervaring in een administratieve of commerciële functie;
  • Je Nederlands is foutloos, daarnaast converseer je vlot in Engels en Frans.
  • Je bent van nature uit klantgericht en kan eventuele problemen al van mijlenver bespeuren. Door jouw positieve ingesteldheid zoek je steeds naar oplossingen.
  • Je hebt oog voor detail: juist is juist! 
  • Je werkt gestructureerd en kan vlot overweg met Office en andere digitale tools.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een echte teamplayer.
  • Een basiskennis boekhouding is een mooie plus! 
  • Ook met logistieke/operationele ervaring scoor je punten.
  • Je bent tijdelijk beschikbaar van oktober 2022 t.e.m. eind december 2022

Waarom Kadonation?

Bij Kadonation koppelen we de energie en durf van een start-up aan de expertise en know-how van een scale-up. Je komt terecht in een dynamisch techbedrijf, met een open feedbackcultuur en ruimte voor je eigen initiatief en ideeën. Door de flexibele werkuren kan je werken op je productiefste moment en dit op een hybride werkplek en het belangrijkste van al: je wordt bij ons écht gewaardeerd

Geloof jij ook in ons product? Word nu een deel van ons CCOPS-team en ambassadeur van Kadonation. Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief op jobs@kadonation.com. Zien we een match, dan contacteren we je voor een kort digitaal gesprek.

Werken bij Kadonation is een echte Kado! Lees hier waarom.