Hoe verras je je medewerkers op hun verjaardag?

 

Dat doe je heel eenvoudig via Kadonation Select.

Een gratis platform voor attenties zonder gedoe. Geen lange zoektocht naar een geschikt geschenk, geen administratieve rompslomp meer, weg met de angst om iemand te vergeten!

Verjaardagen

Het juiste geschenk

Een kaart met je hartelijke wensen, een boeket bloemen, een wijnpakket of een Kadonation Cadeaubon, je geeft elke jarige collega het juiste geschenk.

feather (1)

Zonder gedoe

Geen tijdrovende zoektocht meer naar een geschikt geschenk, geen bonnetjes meer om bij te houden en in te dienen, alles verloopt eenvoudig en op één plek.

Jubileum-14

Vergeet niemand

Door een veilige koppeling met het personeelsbestand houd je jezelf op de hoogte van de komende verjaardagen of laat je alles automatisch verlopen. 

Geschenken

Een ‘one size fits all' verjaardagscadeau is lastig te bedenken. En toch, met Kadonation slaag je er in om het favoriete cadeau aan de jarige te schenken. Naast de Kadonation Cadeaubon kun je de jarige medewerker nu ook verrassen met wenskaarten en fysieke geschenken. Onze geschenken kan je volledig personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf.

Ons aanbod wordt continu bijgewerkt op basis van de wensen van de klant en inzichten uit marktstudies. Zo bieden we voor elk moment het perfecte geschenk. Glimlach gegarandeerd.

  • verjaardagwenskaarten-1
  • Visuals gifts_bloemen en planten
  • Visuals gifts_eten en drinken
  • visuals carrousel lp_KDN select_4 algemeen thema-1
Een extraatje voor een jarig kind

Voor elke € 100 aan cadeaubonnen die je via onze Happy Birthday Service bestelt, schenkt Kadonation € 1 aan Stichting Jarige Job (Nederland) of FEESTvarken vzw (België) . Deze goede doelen gaan de strijd aan tegen kinderarmoede en schenken jarige kinderen een verjaardagspakket met een cadeau, feestartikelen en traktatie-attributen. Zo is het pas echt feest!

visuals_jarige job en feestvarken (1)
Ook op andere momenten

Kadonation is er voor jou om je collega's te waarderen op alle momenten die ertoe doen. Zo vind je op Kadonation Select voor elk moment het gepaste geschenk, zonder gedoe. 

>> Ontdek de momenten

Illustratie gebeurtenissen NL
Fiscaal gunstig

Een verjaardag is een van de momenten waarop je je medewerkers op een fiscaal gunstige manier kan waarderen. Wil je hier meer over te weten komen? Download onze whitepaper over het voordelige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.

>> Download de whitepaper

tax free

Probeer Kadonation Select nu vrijblijvend uit. 

Kadonation Select is hét platform voor middelgrote en grote organisaties om hun jarige medewerkers op een eenvoudige manier te waarderen. Probeer het platform nu uit of download de gratis gids met stappenplan.