Klanten

Dit zeggen onze klanten over ons

Al 750+ bedrijven gingen jou voor en gebruiken Kadonation om hun medewerkers te waarderen | motiveren | bedanken
BAVET_Logo

Bavet

Anouk Catteeuw - Community Manager
Wij zijn een heel divers bedrijf. Een ‘one size fits all verjaardagscadeau’ is daarom heel moeilijk. We willen immers iedere medewerker zijn favoriete cadeau geven. We leerden Kadonation en Kadonation Select dan ook op het ideale moment kennen.
Klantenverhaal Bavet
Agidens

Agidens

Naomi Duym - Compensation & Benefits specialist
Agidens werkt al enige jaren samen met Kadonation. We zijn zeer tevreden over de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze aanbieden. Het nieuwe klanten platform (nvdr. Kadonation Select) is alvast een schot in de roos!
Klantenverhaal Agidens
NZVL_logo  - Copy

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Sophie Muyllaert - Marketing Manager
We werken reeds 2 jaar samen met Kadonation en we zijn hier zeer tevreden over. De snelle service en de kwaliteit van de bonnen zijn top!
Logo_EASYFAIRS

Easyfairs

Tinka Uytterhaegen - HR Coordinator
We zochten dit jaar een coronaproof Sinterklaas geschenk. Kadonation kon ons snel en efficiënt een alternatief aanbieden voor de jaarlijkse chocolade figuren. De opvolging verliep vlot en onze contactpersoon was heel klantvriendelijk en behulpzaam.
Spiromatic

Spiromatic

Sien Van Renterghem - HR officer
Kadonation levert een klantgerichte en vlotte service. Het is een ideaal geschenk om aan je medewerkers te geven!
LolaLiza

LolaLiza

Lien Bauwens - HR Officer
Het is telkens een hele uitdaging om een geschenk te vinden, waarmee iedereen tevreden is. Zo kwamen we uit bij Kadonation: voor ieder wat wils! De collega's waren heel tevreden met het uitgebreide keuze-aanbod van de cadeaubon! Het bestellen verliep zeer vlot en ik werd super goed verder geholpen door de collega's van Kadonation. Voor herhaling vatbaar!
europabank-nl-1

Europabank

Thierry De Smet - Secretaris-generaal
Kadonation staat garant voor een persoonlijke en betrouwbare service. Iedereen vindt zijn gading tussen de geschenken. Top!
VAVATO logo

Vavato

Nicolas Germanes - CEO
Onze werknemers waren heel tevreden met deze uitgebreide cadeaubon. Er zijn enorm veel mogelijkheden, van een goed doel tot een internationale webwinkel, wat het ook voor onze medewerkers in het buitenland bruikbaar maakt. De bestelling ging ook uitermate vlot. Zeker voor herhaling vatbaar!
blanco-logo

Blanco

Elke Vanthuyne - Marketing & Communication Officer
Het ideale gepersonaliseerde cadeau voor collega's of klanten. Een snelle en betrouwbare service!
dentsu logo_black (1)-1

Dentsu

Camille Bastaits - HR officer
Zeer efficiënte en snelle samenwerking dankzij Daphnée. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk, hun snelheid is ook een van de grote voordelen. In deze tijden van Covid was het sturen van een cadeaubon echt DE beste oplossing om onze werknemers te verwennen ter gelegenheid van Sinterklaas.
Aertssen

aertssen

Jasmine Pieters - Management Assistant
Dit efficiënte en gebruiksvriendelijke platform (nvdr. Kadonation Select) laat me toe om in enkele klikken een geschenkbon voor de juiste gelegenheid te bestellen. Ik heb bovendien een duidelijke historiek van alle eerder gelanceerde opdrachten per afdeling binnen onze groep.
logo-(2)

Konsilanto

Isabel Beckers - Werknemer (cliëntenadviseur)
Voor ons als werknemers was het heel fijn om verrast te worden met een persoonlijke cheque van Kadonation. Binnen ons groeiend accountantskantoor was het niet meer mogelijk om alle collega’s te plezieren met een cheque van een locatiegebonden winkel waardoor de brede waaier aan (online) winkels een uitstekend alternatief bood.
elmos_logo_kleur_RGB_ef16d76406c23870fb6cf81733d525ae

Elmos

Stephanie Becquet - Administration Officer
Kadonation is sinds enkele maanden onze vaste partner voor personeelsgeschenken. Steeds een snelle en vriendelijke service, wij zijn grote fan!
Codit

Codit

Katia Van Pee - Office manager
Toen we vorig jaar als eindejaarsgeschenk de digitale Kadonation geschenkbon introduceerden, waren onze mensen super enthousiast. Gemakkelijk en veel keuze, dus voor ieder wat wils. Dus toen door Corona iedereen thuis kwam te zitten was de beslissing om ook voor alle andere geschenkmomenten zoals verjaardagen, huwelijk of geboorte om te schakelen naar Kadonation snel genomen. Zonder overhead of extra kosten op de dag zelf een geschenkje in de mailbox van de betrokken werknemer – wel zo gemakkelijk!
Buffl

Buffl

Anke Bormans - Digital marketing manager
Samenwerken met Kadonation verloopt altijd super vlot, als we vragen hebben beantwoorden ze die meteen. Super service en onze gebruikers zijn ook heel gelukkig met hun aanbod. Voor ieder wat wils!
logo-(2)

Konsilanto

Kris Bollen - Vennoot
Een persoonlijke service die past bij onze mensgerichte aanpak