Vier alle waardevolle momenten

Een blijk van waardering doet wonderen

Er zijn talloze goede momenten om je medewerkers te waarderen, belonen of bedanken. Een attentie bij een nieuwe functie, verjaardag, pensioen, geboorte, huwelijk of jubileum doet elke medewerker stralen.

Waardeer je medewerkers op deze momenten!

Kerst of Nieuwjaar

Terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de toekomst. De eindejaarsperiode is hét cadeaumoment bij uitstek om je medewerkers te bedanken voor hun inzet. En dat doe je het liefst met het perfecte geschenk!
Ontdek onze hartverwarmende eindejaarsgeschenken

Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, leg ook dit jaar een verrassing in het medewerkers schoentje. We hebben ons aanbod uitgebreid met een ware Kadonation Sinterklaas cadeaubon, te besteden bij meer dan 1000 winkels.
Ontdek onze zoete geschenken voor Sinterklaas

Verjaardag

Wens je medewerkers een gelukkige verjaardag en verras hen met een attentie. Met onze 'Happy Birthday Service’ vergeet je geen enkele collega! Daarbij storten wij per € 100 aan cadeaubonnen, € 1 aan Stichting Jarige Job (Nederland) of FEESTvarken vzw (België). Want ieder kind verdient een fijne verjaardag.
Meer over attenties op verjaardagen

Nieuwe medewerker

Hoe vroeger, strategischer en persoonlijker je een nieuwe medewerker welkom heet, hoe succesvoller jullie samenwerking. Zorg ervoor dat die nieuwe medewerker zich meteen thuisvoelt. Om dat te ondersteunen, kan je leuke activiteiten en attenties organiseren. Dat motiveert extra!
Tips hoe je slim kan onboarden

Jubileum en pensioen

Een medewerker die met pensioen gaat, of al vele jaren voor je klaarstaat, mag weleens flink in het zonnetje gezet worden. Met een warm bericht op de Kadonation Cadeaubon of een kaartje bij een boeket bloemen, fles wijn of een doos zoetigheden maak je het nog persoonlijker.
Tips hoe je een pensioen het beste aanpakt

Topprestatie

Een zwaar project dat tijdig afgerond werd? De lancering van een nieuw product waaraan hard werd gewerkt? Een uitzonderlijke teamprestatie? Dat vraagt om een extra attentie! Schenk jouw medewerkers een cadeau dat iedereen weet te waarderen!
Ontdek de veelzijdige Kadonation Cadeaubon

Geboorte

Een kind krijgen is een bijzonder moment in het leven van je medewerker. Felicitaties en een geschenkje maken het nog waardevoller. Wist je dat een geboorte een fiscaal gunstig moment is voor een personeelsgeschenk?
Download onze whitepaper

Zomer

De Kadonation Cadeaubon is er tijdens de warmere maanden van het jaar in een zomers jasje. Schenk je medewerkers een extraatje, zodat ze heerlijk kunnen opladen tijdens de komende vakantieperiode.

Pasen

Dankzij een attentie in het voorjaar tijdens Pasen, breng je het fijne lentegevoel ook over naar jouw medewerkers. Helemaal leuk als je Pasen samen op kantoor viert!

Benieuwd hoe je slim kan inspelen op de belangrijke momenten van je medewerkers?

Ontdek ons innovatieve en gebruiksvriendelijke platform Kadonation Select!