Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen voor een betere wereld

Bij Kadonation hebben we het hart op de juiste plaats. We engageren ons om zo duurzaam mogelijk te handelen en streven voortdurend naar verbetering op vlak van de 3 P’s: People, Planet en Prosperity. Met internationale initiatieven en lokale acties zetten wij ons in voor een betere wereld. We werken samen met WeForest. Per € 100 die besteed wordt aan cadeaubonnen, planten zij 1 boom. Verder is het maatwerkbedrijf Mirto vzw onze logistieke partner en maken we meer dan 10 goede doelen beschikbaar op ons online platform.
weforest-trees
824 WeForest2

Per € 100 planten we 1 boom met WeForest

Geef samen met Kadonation een cadeau aan Moeder Aarde. Bij Kadonation dragen we graag ons steentje bij aan het welzijn van onze planeet. Daarom werken we samen met WeForest.

Lees meer
mirto (1)
MIRTO_RGB

Mirto, onze logistieke partner

Maatwerkbedrijf Mirto verzorgt ons logistiek traject. We vinden het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een ethisch verantwoorde manier nuttige en lonende arbeid te geven.

Lees meer
opvanghuis-hejmo-in-leuven-5d5e6477b639a-1
sos-kinderdorpen-logo

Onze kadopartners met een hart voor mens en maatschappij

Bij Kadonation dragen we het hart op de juiste plaats. Daarom kan je bij ons via de cadeaubonnen ook een gift doen aan tal van goede doelen.  

Ontdek ze allemaal