Verwen jouw medewerkers met Pasen

Ons paasaanbod is er eentje om van te smullen!

Een nieuwe lente, een nieuw geluid én een nieuw aanbod bij KadonationServices. Pasen is een smulmoment voor klein en groot. En net daarom bieden we jou graag de mogelijkheid om een extraatje toe te voegen aan onze veelzijdige Kadonation Cadeaubon. Nog meer verwennerij met de gekende personalisatie en fijne service. 
cadeaubon

Ga voor eenvoud
Kadonation Cadeaubon

Wens je een veelzijdig geschenk waarvan je zeker bent dat het echt bij iedereen in de smaak zal vallen? Kies dan voor onze Kadonation Cadeaubon (digitaal of fysiek). Oneindig geldig en te besteden bij meer dan 1.000 winkels en goede doelen.
Ik wil bestellen
KADONATION_envelop_ei

Geef een extraatje (brievenbusproof)
Cadeaubon + chocolade ei

Wens je jouw medewerker te laten smullen van een op en top paasgeschenk, dan ga je voor de Kadonation Cadeaubon mét fairtrade chocolade ei. Gemaakt door de chocolatiers van tWerk, een sociale werkplaats waar mensen met autisme een hoofdrol spelen.
Vertel me meer
KADONATION_mockup-envelop_wikkel

Personaliseer naar wens
Op maat van jouw bedrijf

Maak je paasgeschenk zo persoonlijk als je zelf wenst. Op naam van je medewerker, met een extra tekst- of videoboodschap of met logo. Eventueel zelfs aangevuld met een landingspagina geheel in jouw bedrijfskleuren. De mogelijkheden zijn talrijk.
Contacteer me