Press room

Kadonation in de pers

Kadonation streeft een open communicatie na, ook in de berichtgeving die we de wijde wereld insturen. Mocht je vragen hebben over wat we doen, wie we zijn en hoe we naar onze business kijken, contacteer ons gerust!
520x520 Kadonation 7

Kadonation wint Deloitte’s Technology Fast 50 award voor digital commerce

Gent, 26 november 2021 – Kadonation wint de Technology Fast 50 van Deloitte in de categorie "digital commerce" en eindigt derde in de algemene ranking. Het bedrijf mag zich hierdoor het snelst groeiend digital commerce bedrijf van België noemen. Kadonation maakt het beheer van personeelsgeschenken en attenties efficiënter met zijn innovatieve software. Met deze erkenning wordt het succesverhaal bekroond: op vier jaar tijd steeg de omzet van 55 duizend euro naar 4 miljoen euro. Het doel is om die omzet dit jaar verder te laten groeien naar 9 miljoen euro. Het bedrijf heeft als missie het waarderings- en attentiebeleid van bedrijven volledig te centraliseren en te digitaliseren via het platform Kadonation Select.

Lees meer
Boostbox_kadonation_500x200_NL (1)

Kadonation lanceert nationaal groepscadeau voor onze hulpverleners. Schenk hulpverleners een gratis vitamineboost.

Gent, 26 maart 2020 - De Gentse start-up Kadonation roept Belgen op om hulpverleners een gratis vitamineboost te geven door hen een Boostbox te schenken. Dat extra zetje kunnen ze vandaag meer dan ooit gebruiken. De geschonken Boostboxen, boordevol vitaminerijke stukken fruit en groenten, worden afgeleverd op de werkplek van de hulpverleners. Gegeven door de burger, met zorg samengesteld door onze boeren en fruittelers. An apple a day, keeps the doctor okay!

Lees meer
Fabrice en Jelle (1)

Gentse Kadonation scoort 1 miljoen euro voor verdere ontwikkeling cadeauplatform

Gent, 15 januari 2020 - Kadonation kondigt een kapitaalinjectie van in totaal 1 miljoen aan. De extra investering komt van nieuwkomer Thomas Bonte alsook de bestaande aandeelhouders waaronder Luc Van Mol, Harry Demey, Wim en Guido Beazar. Daarnaast verhoogt Belfius als bank zijn reeds bestaande kredietengagement. De verse investering moet de uitbreiding van het Gentse cadeauplatform ondersteunen, waarin Kadonation zich nog meer richt op professionele gebruikers.

Lees meer