De Happy Birthday Service

Wens élke medewerker een fijne verjaardag!

Wat doet er meer plezier dan een jarige medewerker te verrassen met een cadeautje? Laat je als bedrijf dit waardevolle moment niet ongemerkt voorbij gaan, dan heb je beslist een streepje voor. Niemand vergeten? Daar zorgt onze gratis Happy Birthday Service voor!

Wij zorgen dat jij geen enkele medewerker vergeet

Zo werkt het

Je bezorgt ons een lijstje met de namen en geboortedagen van jouw medewerkers. Je vermeldt de waarde van de Kadonation Cadeaubon die je wil schenken en voegt er een persoonlijke boodschap aan toe. Vanaf dan nemen wij alles van je over. We sturen iedere medewerker op zijn verjaardag jouw attentie! En we zorgen ervoor dat je niemand vergeet!
Contacteer me vrijblijvend

Een extraatje voor FEESTvarken

Voor elke € 100 aan cadeaubonnen die je via onze Happy Birthday Service bestelt, schenkt Kadonation € 1 aan FEESTvarken. Deze vzw en tevens Kadopartner gaat de strijd aan tegen armoede in België door verjaardagspakketten aan te bieden aan kinderen in armoede. Een pakket bevat niet alleen een geschenk, maar ook feestartikelen en traktatie-attributen. Zo kan de jarige een echt verjaardagsfeestje vieren!
Ontdek FEESTvarken

Fiscaal gunstig

Een verjaardag is een van de momenten waarop je je medewerkers op een fiscaal gunstige manier kan waarderen | belonen | motiveren. Wil je hier meer over te weten komen? Download onze whitepaper over het gunstige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.
Download de whitepaper

Klaar om jouw medewerkers te verrassen?

Vraag jouw persoonlijke offerte aan of download onze gratis verjaardagskalender