De Kadonation Cadeaubon

Het perfecte cadeau voor een glimlach bij elke medewerker

De Kadonation Cadeaubon, gepersonaliseerd naar jouw wens, besteed door jouw medewerker bij meer dan 1000 winkels. Geldigheid naar keuze.

De vele voordelen van de Kadonation Cadeaubon

Oneindig veel keuze

Jouw medewerkers besteden de Kadonation Cadeaubon bij meer dan 1000 winkels. En is kiezen moeilijk? Dan kunnen ze de cadeaubon gesplitst uitgeven of sparen.
Ontdek waar je kan shoppen

Fiscaal gunstig

De Kadonation Cadeaubon voldoet aan alle voorwaarden om te genieten van het gunstige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.
Download hier onze white paper

Helemaal op maat

Kies voor een digitale bon, een kaartje of een luxe doosje en bepaal zelf de waarde. Personaliseer je personeelsgeschenk naar wens met de naam van je medewerker, een tekst- of videoboodschap en de huisstijl van jouw bedrijf.

Duurzaam

Je medewerkers kiezen precies wat ze willen. Geen nutteloze spullen op de zolder meer of dranken en hapjes die stof staan te vangen in de voorraadkast. Bovendien kunnen ze hun bon ook gebruiken om te doneren aan een van de goede doelen die we op ons platform aanbieden.

Geldigheid naar keuze

Nooit meer vervallen cadeaubonnen! De Kadonation Cadeaubon is na registratie standaard levenslang geldig. Wens je echter een andere geldigheid? Dat kan!

Geen extra kosten

Je betaalt geen administratie- of handlingkosten.

Samenleggen met collega's

Een cadeau regelen voor een afscheid, geboorte, huwelijk of pensioen voor een collega? Leg eenvoudig , snel en veilig samen voor een cadeau van jullie allemaal.
Kadonation Groepscadeau

Geïnteresseerd of nog meer informatie gewenst?

Vraag hier jouw persoonlijke offerte

of download de Kadonation Cadeaubon brochure.