De Kadonation Cadeaubon

Het perfecte cadeau voor de mooiste glimlach bij elke medewerker

De Kadonation Cadeaubon, gepersonaliseerd naar jouw wens, besteed door jouw medewerker bij meer dan 1000 winkels. Geldigheid naar keuze.

De vele voordelen van de Kadonation Cadeaubon

Helemaal op maat

Kies voor een digitale bon, een kaartje of een luxe doosje en bepaal zelf de waarde. Personaliseer je personeelsgeschenk naar wens met de naam van je medewerker, een tekst- of videoboodschap en de huisstijl van jouw bedrijf.

Geen extra kosten

Je betaalt geen administratie- of handlingkosten.

Duurzaam

Je medewerkers kiezen precies wat ze willen. Geen nutteloze spullen op de zolder meer, geen nodeloze verkopen op tweedehandssites. Bovendien kunnen ze ook een donatie doen aan een van de goede doelen die we op ons platform aanbieden.

Oneindig veel keuze

Jouw medewerkers besteden de Kadonation Cadeaubon bij meer dan 1000 winkels. Bovendien kunnen ze de cadeaubon uitgeven bij verschillende partners en ook opsparen.
Ontdek waar je kan shoppen

Geldigheid naar keuze

Gedaan met vervallen cadeaubonnen! De Kadonation Cadeaubon is na registratie levenslang geldig (standaard). Wens je echter een andere geldigheid? Dat kan!

Fiscaal gunstig

De Kadonation Cadeaubon voldoet aan alle voorwaarden om te genieten van het gunstige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.
Download hier onze white paper

Samenleggen met collega's

'n Cadeau regelen voor een afscheid, geboorte, huwelijk of pensioen voor een collega? Leg eenvoudig , snel en veilig samen voor een cadeau van jullie allemaal.
Kadonation Groepscadeau

Geïnteresseerd of nog meer informatie gewenst?

Vraag hier jouw persoonlijke offerte

of download de Kadonation Cadeaubon brochure.