Kadonation Select

Hou controle over jouw cadeau-uitgaven

Met ons cadeauportaal, Kadonation Select, geef je op een eenvoudige manier een gepersonaliseerd personeelsgeschenk, hou je controle over je cadeau-uitgaven en vermijd je administratieve rompslomp.

De vele voordelen van Kadonation Select

Tijdswinst

Gedaan met de zoektocht naar het juiste personeelsgeschenk en met de tijdsdruk om het op tijd besteld te krijgen! Het perfecte cadeau bestellen doe je via de cadeauportaal Kadonation Select in enkele klikken. Voor een individuele medewerker of voor een groep.

Controle

Hou steeds controle over je cadeau-uitgaven, volgens je bedrijfsvoorschriften en de fiscale regels. Stel een budget in per gelegenheid, per gebruiker, per departement of voor het hele bedrijf. Zo weet je zeker dat iedereen zich aan de regels houdt.

Overzicht

Hou altijd een overzicht van je bestellingen, de uitgaven per gelegenheid, per gebruiker en per periode. Alles netjes op één plaats. Eenvoudiger kan het niet.

Persoonlijk

Voeg een persoonlijke toets toe aan jouw personeelsgeschenken. De naam van je medewerkers, een tekst- of videoboodschap en de huisstijl van je bedrijf.

Op elk moment

Waardeer | motiveer | bedank jouw medewerkers op momenten die ertoe doen. Vier een verjaardag, pensioen of anciënniteit, toast op een huwelijk of geboorte, bedank of steek een hart onder de riem, …
Download brochure

Het perfecte cadeau

Jouw medewerkers besteden de Kadonation Cadeaubon bij meer dan 1000 winkels. Bovendien kunnen ze de cadeaubon uitgeven bij verschillende partners en ook opsparen.
Download brochure

Ben je benieuwd of had je graag nog meer info?

Vraag hieronder gratis een demo aan

of download de brochure met meer info over Kadonation Select