Het Kadonation Groepscadeau

'n Cadeau regelen voor een afscheid, geboorte, huwelijk of pensioen?

Leg eenvoudig, snel en veilig samen met je collega's voor een cadeau van jullie allemaal! Gedaan met de enveloppe die rond moet gaan. Geld inzamelen doe je nu in een vingerknip. Met het Kadonation Groepscadeau zorg je voor een vlotte inzameling en geef je jouw collega een veelzijdige cadeaubon.

Hoe pak je het aan?

Snel gestart

Maak in enkele klikken en geheel gratis een groepscadeau voor jouw collega aan. Kies de gelegenheid, de begunstigde en stel een deadline in.
Bekijk een voorbeeld

Maak het persoonlijk

Geef jouw groepscadeaupagina een persoonlijke toets. Personaliseer de titel en de beschrijving. Voeg naar wens een passende of grappige foto van de ontvanger toe. Bepaal zelf wat zichtbaar is voor andere bijdragers (bijdrage, bericht, totaal verzameld bedrag...). Maak tot slot de url persoonlijk.

Nodig collega's uit

Deel de url van het groepscadeau met je collega's via e-mail, WhatsApp, Messenger, ... en nodig hen uit om bij te dragen. Veilig en zelfs van op afstand. Afhankelijk van jouw instellingen worden hun bijdragen, hun berichten en het totaal ingezamelde bedrag al dan niet zichtbaar.

Zie het cadeau groeien

Als organisator van het groepscadeau hou jij het overzicht van wie bijdraagt en zie je bij elke bijdrage het groepscadeau groeien. Stuur, indien gewenst, een betalingsherinnering naar de collega's die nog wensen bij te dragen. Voor elke € 100 planten we 1 boom via WeForest.

Verras met oneindig veel keuze

Deadline afgelopen of ingezameld bedrag behaald, dan beslis jij hoe je jouw collega verrast. Met het ingezamelde geld schenk je jouw collega de veelzijdige Kadonation Cadeaubon, te besteden bij meer dan 1000 winkels en goede doelen. Of je besteedt zelf het ingezamelde geld en schenkt jouw collega een fysiek cadeau.
Ontdek waar je kan shoppen

Je collega gaat met pensioen!

Pensioen! Je medewerker neemt afscheid van zijn collega’s én van het werkende leven. Wist je dat de manier waarop mensen afscheid nemen van hun werk, invloed heeft op hoe ze hun pensioen ervaren? Een waardevol moment om bij stil te staan dus!
Lees hier onze tips voor een fijn 'tot ziens'-moment

Regel nu een groepscadeau voor jouw collega