Personeelsgeschenken met een verhaal

Verwen en verras jouw medewerkers met een kado met een verhaal

Je medewerkers waarderen kan je het hele jaar door doen dankzij Kadonation, maar op bepaalde gelegenheden wil je hen nog éxtra verrassen. Hiervoor hebben wij unieke cadeau concepten uitgedacht met een verhaal, voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Oud en Nieuw. Ontdek ons eindejaarsaanbod hieronder!
Kadonation_sfeerbeeld_Sint

Sinterklaas 2021

Wie zoet is, krijgt lekkers: ons unieke cadeau-aanbod, speciaal door de Sint tot bij jou gebracht! Een website vól met inspiratie om in de Sint-sfeer te komen, alsook (h)eerlijke chocolade van maatwerkbedrijf TWERK. De ideale manier om de Sint te verwelkomen en te genieten van de zoveelste verjaardag van de oudste vriend van ieder kind.

Ontdek ons aanbod voor Sinterklaas
KADONATION_3D_EOY-doosje_popup_cropped_2

Eindejaar 2021

Speciaal voor jou hebben we een totaal vernieuwd eindejaarsaanbod. Specialer, veelzijdiger en mooier dan ooit! Benieuwd? Neem zeker een kijkje op onze overzichtspagina.

Ontdek ons vernieuwd aanbod
(h)ARS

Een [h]ARS jasje voor ons cadeaudoosje

Naast onze structurele samenwerking met WeForest, Feestvarken vzw en Stichting Jarige Job, geven we graag [h]ARS een warm duwtje in de rug.

[h]ARS is een artistiek én sociaal project. De kunstenaars hebben een beperking en worden begeleid vanuit een zorginstelling. [h]ARS brengt een selectie van 15 kunstwerken die  als geschenk voor personeel, relaties of klanten worden aangeboden.

Via Kadonation kan je deze kunstwerken tot bij je medewerkers brengen, als sleeve rond ons cadeaudoosje. Zo zit je cadeau meteen in een mooi én warm jasje. 

Vertel me meer over [h]ARS
Easter

Pasen 2021

Een Kadonation Cadeaubon aangevuld met een over(h)eerlijk FairTrade melkchocolade ei. Dat was ons paasaanbod 2021 voor jou. Hiervoor werkten we samen met TWERK, een uniek maatwerkbedrijf waar mensen met autisme de hoofdrol spelen. De chocolatiers ter plaatse maken van jouw paasgeschenk een heerlijk én eerlijk pakketje. Bovendien was het hele pakket 'brievenbusproof', ideaal dus om te verzenden!

Dit was ons Paasaanbod