Vier alle waardevolle momenten

Een blijk van waardering doet wonderen

Talloze momenten zijn goed om je medewerkers te waarderen | belonen | bedanken. Een attentie bij een verjaardag, pensionering, geboorte, huwelijk, Sinterklaas of eindejaar doet elke medewerker stralen.

Waardeer je medewerkers op deze momenten

Kerst of eindejaar

Terugblikken op het voorbije jaar en vooruit kijken naar de toekomst. De eindejaarsperiode is hét cadeaumoment bij uitstek om je medewerkers te bedanken voor hun inzet. En dat doe je het liefst met het perfecte cadeau!
Bekijk het vernieuwde eindejaarsaanbod

Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, leg ook dit jaar een verrassing in het schoentje van jouw medewerkers. We hebben ons aanbod uitgebreid met een heuse Kadonation Sinterklaascadeaubon, te besteden bij meer dan 1000 winkels.
Naar het Sint-aanbod

Verjaardag

Verras je medewerkers met een gelukkige verjaardag en een attentie. Met onze 'Happy Birthday Service’ vergeet je geen enkele collega! En wat meer is, wij storten per € 100 cadeaubonnen, € 1 door aan FEESTvarken vzw. Want ieder kind verdient een fijne verjaardag.
Ontdek onze HBD-service

Anciënniteit en pensioen

Een medewerker die op pensioen gaat of al vele jaren voor je klaar staat, mag wel eens flink in de bloemetjes gezet worden. Met een warm woordje op de Kadonation Cadeaubon maak je het nog persoonlijker.
Tips hoe je een pensioen het best aanpakt

Topprestatie

Een zwaar project dat tijdig afgerond werd? De lancering van een nieuw product waaraan hard werd gewerkt? Een uitzonderlijke team-prestatie? Dat vraagt om een extra attentie! Schenk jouw medewerkers een geschenk dat iedereen weet te appreciëren!
Ontdek de veelzijdige Kadonation Cadeaubon

Onboarding

Hoe vroeger, strategischer en persoonlijker je een nieuwe medewerker welkom heet, hoe succesvoller. Het gaat dus ook over hoe je je nieuwe rekruut zich laat thuisvoelen in jouw organisatie. Om dat te faciliteren, kan je leuke activiteiten en attenties inbouwen, dat motiveert extra.
Tips hoe je slim kan onboarden

Geboorte

Kersverse ouder worden is een bijzonder moment in het leven van je medewerker. Felicitaties en een extra duwtje in de rug maken het nog waardevoller. Wist je dat een geboorte een van de fiscaal gunstige momenten is voor een personeelsgeschenk?
Download onze whitepaper

Pasen

Dank zij een attentie in het voorjaar naar aanleiding van Pasen, breng je het fijne lentegevoel ook over naar jouw medewerkers. En met een beetje geluk kunnen we Pasen dit jaar met z'n allen op kantoor vieren.
Ontdek ons paasaanbod met een verhaal

Dag van de medewerker

Elke derde donderdag van april is het de 'Dag van de medewerker'. Een uitgelezen moment om jouw medewerker te bedanken. Een cadeau waarmee écht iedereen blij is, schenk je met de Kadonation Cadeaubon.
Vraag een vrijblijvende offerte

Zomer

De Kadonation Cadeaubon steekt momenteel in een zomers kleedje. Schenk je medewerkers een extraatje zodat ze heerlijk kunnen opladen tijdens de komende vakantieperiode.
Ja, ik heb interesse in deze bon

Had je graag meer info?

Vraag jouw persoonlijke offerte aan of download de Kadonation Cadeaubon brochure