Eindejaarsgeschenken

Cadeaubon, cadeaudoosje, aperobox, ...

Draag bij tot het werkgeluk van je medewerkers door hen te verrassen met een origineel en persoonlijk eindejaarsgeschenk. Samen tonen we dat we om medewerkers geven. En wat zij teruggeven, vormt de basis van elk succesvol bedrijf.

Ken jij ons vernieuwde eindejaarsaanbod al? Ontdek het hier!

Onze feestelijke cadeaubon

Verras jouw werknemers met een feestelijke Kadonation Cadeaubon. Jouw medewerker kiest een cadeau uit meer dan 1000 winkels van 75 Kadopartners en goede doelen. Indien gewenst, personaliseren we de cadeaubon in de looks van je bedrijf.

NIEUW - Pop-up cadeaudoosje

Speciaal voor de eindejaarsperiode ontwierpen we dit originele kerstgeschenk voor jouw personeel. Een doosje dat meer is dan zomaar een verpakking van je geschenk. Een heuse eye-catcher tijdens de gezellige winterperiode.

NIEUW - De zoete zonde box

Combineer je Kadonation Cadeaubon met deze overheerlijke biologische koekjes van het Belgische merk 'Generous'. Alle koekjes zijn artisanaal, bio en glutenvrij gebakken in de koekenbakkerij in Brussel. In het eindejaarspakket zitten citroenzandkoekjes, vanillezandkoekjes, havercookies met rozijnen en chocolade koekjes met hazelnoten en fleur de sel. Om je vingers van af te likken.

NIEUW - De sprankelende aperobox

Combineer je Kadonation Cadeaubon met deze aperobox boordevol zoutjes van de lekkerste Belgische artisanale merken. Met dit kerstcadeau bezorg jij je medewerker alles voor een sprankelende toost op het nieuwe jaar!

NIEUW - Eindejaarswebsite

Een op maat gemaakte website bereidt je medewerkers voor op een winter vol tips voor binnen- en buitenplezier. Kortom alles voor een geslaagd winterverlof samen met gezin, familie en vrienden.

Fiscaal aftrekbaar eindejaarsgeschenk

De Kadonation Cadeaubon is fiscaal aftrekbaar en voldoet aan alle voorwaarden om te genieten van het gunstige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.
Download hier onze white paper

Zin om je medewerkers met eindejaar te verwennen?

Vraag je persoonlijke offerte aan, of contacteer ons voor meer uitleg.