Personeelsgeschenken met een verhaal

Jouw medewerker verwen je het liefst met een heerlijk én eerlijk geschenk

Een Kadonation Cadeaubon aangevuld met een over(h)eerlijk FairTrade melkchocolade ei, 'brievenbusproof'. Dat is wat we voor jou op de menu voor Pasen hebben staan. Hiervoor werken we samen met TWERK, een uniek maatwerkbedrijf waar mensen met autisme de hoofdrol spelen. De chocolatiers ter plaatse maken van jouw paasgeschenk een heerlijk én eerlijk pakketje.

Het verhaal achter ons paasaanbod

Jouw kado met een verhaal

De (h)eerlijke melkchocolade eitablet (95gr) vergezeld van de veelzijdige Kadonation Cadeaubon met jouw persoonlijke boodschap, daarmee verras jij jouw medewerkers dit jaar. Een gepersonaliseerd geschenk met een eerlijk verhaal in een aantrekkelijke verpakking. Brievenbusproof.
Contacteer me

De Kadonation Cadeaubon

Een veelzijdig personeelsgeschenk waarvan je zeker bent dat echt elke medewerker er blij van wordt. Met een geldigheid naar keuze en te besteden bij meer dan 1.000 winkels en goede doelen.
De vele voordelen op een rij

De FairTrade Paaseitablet

De chocolatiers van maatwerkbedrijf TWERK te Herentals maken de beste chocolade met (en voor) de beste mensen. Zij kunnen genieten van een goede job en een goed loon. En dus is het dan ook logisch dat de cacaoproducenten in het zuiden dit verdienen. En net daarom werkt TWERK alleen maar met de strengst gecertificeerde FairTrade-grondstoffen van Barry-Callebaut. Bovendien is TWERK sinds 2020 ook als 100% FairTradeproducent gecertificeerd. Dat label doet hun chocola nog (h)eerlijker smaken. Met ons paasaanbod draag ook jij je steentje bij aan een meer duurzame tewerkstelling in Noord en Zuid.
Ik ben geïnteresseerd

Over TWERK, het chocolade atelier

Meer mensen met een autisme-spectrumstoornis (ASS) beter aan 't werk zetten, daar is het bij TWERK om te doen. Hen een zinvol leven, zinvol werk en loon naar werken geven. Want iedereen heeft recht op goed werk. Door naar TWERK te komen, krijgen mensen met autisme structuur, zin, goesting én geluk in hun leven. KadonationServices is blij jou de (h)eerlijke chocolade van TWERK te kunnen aanbieden voor Pasen.
Meer over TWERK

Zin om jouw medewerkers met Pasen te verwennen?

Vraag jouw persoonlijke offerte aan of contacteer ons voor meer uitleg