Sint-suggesties (voor Pietzakken)

Wie zoet is, krijgt lekkers.

Draag bij tot het werkgeluk van je medewerkers door hen te verrassen voor Sinterklaas, met een persoonlijk geschenk. Samen tonen we dat we om medewerkers geven. En wat zij teruggeven, vormt de basis van elk succesvol bedrijf.

Wat leg jij dit jaar in de schoen van je medewerkers?

Hét feest voor kinderen

Enkele weken voor de grote dag ontvangen je medewerkers de Kadonation Cadeaubon voor hun kinderen. Hiermee kopen ze zelf een geschenk naar keuze bij onze Sint-kadopartners, zoals Bol.com, HEMA, FUN, Standaard Boekhandel, AS Adventure en Decathlon.

Samen aftellen

Een op maat gemaakte website brengt de kinderen helemaal in de Sint-sfeer. Knutselen, bakken, zingen, een verlanglijstje opmaken, een vraagje sturen naar de Sint én zoveel meer. Het aftellen kan beginnen!

In de schoen: (h)eerlijke chocolade - SOLD OUT

Wie Sinterklaas zegt, zegt ook snoepgoed. Beloon je medewerkers met heerlijke Fairtrade-chocolade van TWERK, om duimen en vingers van af te likken. De chocolatiers van maatwerkbedrijf TWERK genieten van een goede job en een goed loon. En dus is het ook logisch dat de cacaoproducenten in het zuiden dit verdienen. Net daarom werkt TWERK alleen maar met de strengst gecertificeerde FairTrade-grondstoffen van Barry-Callebaut.

Over TWERK, het chocolade-atelier

Meer mensen met een autisme-spectrumstoornis (ASS) beter aan 't werk zetten, daar is het bij TWERK om te doen. Hen een zinvol leven, zinvol werk en loon naar werken geven. Want iedereen heeft recht op goed werk. Door naar TWERK te komen, krijgen mensen met autisme structuur, zin, goesting én geluk in hun leven. KadonationServices is blij jou de (h)eerlijke chocolade van TWERK te kunnen aanbieden voor Sinterklaas.
Meer over TWERK

Zin om je medewerkers met Sinterklaas te verwennen?

Vraag je persoonlijke offerte aan, of contacteer ons voor meer uitleg!