Het Kadonation team

We zijn er voor jou

Heb je vragen over onze diensten? Hulp nodig? Een zot idee waarover je van gedachten wil wisselen? Of ben je in de buurt en heb je zin in een kop koffie? We zijn er voor jou!

Maak kennis met ons geweldig team

darwin
Nederland

Darwin Cannavo

Sales Manager Nederland

Getriggerd door sales teams die houden van hun werk en die graag inspiratie en groei verwelkomen. Waardering geven en krijgen blijft mensenwerk. ‘’Vandaar ook mijn enthousiasme om dit namens Kadonation voor werkgevers te mogen ontzorgen, waarbij hun medewerkers zo persoonlijk mogelijk worden gewaardeerd’’. Waar je ook komt of wat je ook doet waardering staat centraal!

Boek een meeting
Charlot
Brussel

Charlotte Comptdaer

Senior Sales Executive

Na al wat werkjaren op de teller bij grotere bedrijven vond ik bij de start-up Kadonation een ganse ommezwaai en een frisse wind. De flexibilliteit, de snelheid en het enthousiasme is dé rode leidraad! Ik ben mama van drie, maar vind zeker nog de tijd voor gezellige etentjes met vrienden en om af en toe te sporten.

Boek een meeting
thomas
Nederland

Thomas Beekman

Account Executive

Hoi, mijn naam is Thomas. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de racefiets te vinden, ook geniet ik van een festival op zijn tijd. Ik ben graag tussen de mensen en ben iemand die graag de verbinding zoekt, dit komt goed overeen met de waarden van Kadonation, mede daarom voel ik mij hier op mijn plaats.

boek een meeting
Aron
Vlaanderen

Aron D'hooge

Account Manager

Tijdens mijn studie KMO-Management op Hogeschool Gent liep ik gedurende enkele maanden stage bij Kadonation. Al snel zag ik in dat Kadonation voor mij de perfecte plek was om mijn professionele carrière aan te vangen. Wanneer ik niet op de baan ben voor Kadonation, zit ik in mijn vrije tijd vaak op de fiets of ga ik graag eens weg met mijn vriendin, vrienden of familie.

Boek een meeting
nicky
Nederland

Nicky van Ooijen

Account Executive

Ambitieus, enthousiast, en een gezonde dosis humor. Dit zijn enkele eigenschappen die ik meeneem in het dagelijks leven. Ik word blij van mensen verbinden en daarmee zorgen voor een leuke werksfeer. Dit is ook waar Kadonation voor staat. Verder hou ik van gezelligheid en daarom ben ik vaak met vrienden en familie. De overige tijd besteed ik aan voetbal, tennis en mountainbike.

Boek een meeting
Bastiaan
Vlaanderen

Bastiaan Bracke

Account executive

Ik ben afgestuurd als Bachelor in Internationaal Ondernemen met een passie voor Sales. Ik heb een breed interesseveld dat gaat van snuisteren in interieurwinkels over luisteren naar filmmuziek tot achter de kookpotten staan met een kookboek van Ottolenghi. Bovendien reis ik graag in Zuid-Oost Azië en kan je me soms aantreffen op een padelveld, al lopend of in de fitness!

boek een meeting
Elisa
Brussel & Wallonië

Elisa Waty

Inside Sales Representative

Een bezige bij, dat ben ik! Koken, tennissen, reizen en voor mijn hondje Ziggy zorgen zijn mijn grootste passies. Na een bachelor in retail management, international business management en een postgraduaat in digitale marketing ben ik klaar om mijn professionele carrière met vol enthousiasme bij Kadonation te starten.

Inge-1
België & Nederland

Inge Bollens

Operations Manager

Sinds juni 2021 vul ik het operations team aan als Operations Manager. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben creatief, zo ontwikkel ik mijn eigen verzorgingsproducten. Bovendien ben ik een echte dierenvriend en ook op vlak van sport een manusje van alles, behalve met balsporten kan je mij niet bekoren. Verder houd ik van de geur van verse koffie, natuur en kamperen en mensen om mij heen.

Sare
België & Nederland

Sare Van Keymeulen

Customer Support & Operations

Ik maak sinds maart 2021 deel uit van het Operations en Customer Service team. Ik ben iemand die houdt van uitdagingen, vooral op sportief vlak. Ik loop geregeld in mijn vrije tijd en neem af en toe ook deel aan marathons. Daarnaast ben ik ook gek op crossfit. Buiten het sporten om vertoef ik graag in het gezelschap van mijn vrienden en familie.

Martijn
België & Nederland

Martijn Van Caneghem

customer support & operations

Sinds juli 2021 maak ik deel uit van het Customer Service en Operations team. Ik ben actief in de jeugdraad van Oosterzele, en in mijn vrije tijd zwem en loop ik graag. Verder vraagt mijn nieuwe pup 'Puck' al mijn aandacht.