Het Kadonation team

We zijn er voor jou

Heb je vragen over onze diensten? Hulp nodig? Een zot idee waarover je van gedachten wil wisselen? Of ben je in de buurt en heb je zin in een kop koffie? We zijn er voor jou!

Maak kennis met ons geweldig team

aron
Vlaanderen & Nederland

Aron D'hooge

Sales

Aron studeerde in 2019 af in KMO-Management. Al snel zag Aron in dat Kadonation de perfecte plek was om zijn professionele carrière aan te vangen. Wanneer Aron niet op de baan is voor Kadonation, zit hij in zijn vrije tijd vaak op de fiets en gaat hij graag eens weg met vrienden.

Boek een meeting
Charlotte
Brussel & Nederland

Charlotte Comptdaer

Sales

Na al wat werkjaren op de teller bij grotere bedrijven vond Charlotte bij de start-up Kadonation een ganse ommezwaai... de flexibilliteit, de snelheid en het enthousiasme is dé rode leidraad! Charlotte is mama van drie maar vindt nog de tijd voor gezellige etentjes met vrienden en af en toe te sporten.

Boek een meeting
Daphnée
Wallonië

Daphnée Lecroart

Sales

Daphnée heeft haar commerciële ervaring opgedaan in multinationals in de medische sector. Met aandacht voor de behoeften van de klant en haar oplossingsgerichtheid wilde ze terug naar een positie in het veld, dicht bij de klanten. Tussen haar en Kadonation klikte het meteen! Als je haar tegenkomt, praat haar gerust over reizen!

Boek een meeting
Xavier
ALL

Xavier De Valck

Inside Sales

Xavier maakt sinds Juli 2020 deel uit van het Kadonation team. In 2012 studeerde hij af aan de hotelschool, maar snel had hij door dat sales iets was dat hem enorm kon boeien. Bij HealthCity, Alcatel-Lucent Enterprise & StepStone heeft hij alle kneepjes van het vak geleerd. Naast zijn werk is hij dj en gaat hij regelmatig op reis naar Oost-europa.

Elisa
ALL

Elisa Waty

Inside sales

En bezige bij, dat is Elisa! Koken, tennissen, reizen en voor haar hondje Ziggy zorgen zijn haar grootste passies. Na een bachelor in retail management, international business management en een postgraduaat in digitale marketing is Elisa klaar om haar professionele carrière met vol enthousiasme te starten bij Kadonation.