Het Kadonation team

We zijn er voor jou

Heb je vragen over onze diensten? Hulp nodig? Een zot idee waarover je van gedachten wil wisselen? Of ben je in de buurt en heb je zin in een kop koffie? We zijn er voor jou!

Maak kennis met ons geweldig team

Darwin
Nederland

Darwin Cannavo

Sales Manager

Getriggerd door sales teams die houden van hun werk en die graag inspiratie en groei verwelkomen. Waardering geven en krijgen blijft mensenwerk. ‘’Vandaar ook mijn enthousiasme om dit namens Kadonation voor werkgevers te mogen ontzorgen, waarbij hun medewerkers zo persoonlijk mogelijk worden gewaardeerd’’. Waar je ook komt of wat je ook doet waardering staat centraal!

Boek een meeting
Portret Aron
Vlaanderen

Aron D'hooge

Account Manager

Tijdens mijn studie KMO-Management op Hogeschool Gent liep ik gedurende enkele maanden stage bij Kadonation. Al snel zag ik in dat Kadonation voor mij de perfecte plek was om mijn professionele carrière aan te vangen. Wanneer ik niet op de baan ben voor Kadonation, zit ik in mijn vrije tijd vaak op de fiets of ga ik graag eens weg met mijn vriendin, vrienden of familie.

Boek een meeting
Thomas
Nederland

Thomas Beekman

Account Executive

Hoi, mijn naam is Thomas. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de racefiets te vinden, ook geniet ik van een festival op zijn tijd. Ik ben graag tussen de mensen en ben iemand die graag de verbinding zoekt, dit komt goed overeen met de waarden van Kadonation, mede daarom voel ik mij hier op mijn plaats.

boek een meeting
Charlotte
Brussel

Charlotte Comptdaer

Senior Sales Executive

Na al wat werkjaren op de teller bij grotere bedrijven vond ik bij de start-up Kadonation een ganse ommezwaai en een frisse wind. De flexibilliteit, de snelheid en het enthousiasme is dé rode leidraad! Ik ben mama van drie, maar vind zeker nog de tijd voor gezellige etentjes met vrienden en om af en toe te sporten.

Boek een meeting
Nicky
Nederland

Nicky van Ooijen

Account Executive

Ambitieus, enthousiast, en een gezonde dosis humor. Dit zijn enkele eigenschappen die ik meeneem in het dagelijks leven. Ik word blij van mensen verbinden en daarmee zorgen voor een leuke werksfeer. Dit is ook waar Kadonation voor staat. Verder hou ik van gezelligheid en daarom ben ik vaak met vrienden en familie. De overige tijd besteed ik aan voetbal, tennis en mountainbike.

Boek een meeting
Daphnée
Wallonië

Daphnée Lecroart

Senior Sales Executive

De voorbije jaren deed ik heel wat ervaring op bij multinationals in de medische sector. Met aandacht voor de behoeften van de klant en mijn oplossingsgerichtheid wilde ik terug naar een positie dicht bij de klanten, in het werkveld. Tussen mij en Kadonation klikte het meteen! Als je me tegenkomt, spreek me gerust aan over reizen want dat is een van mijn passies!

Boek een meeting
Xavier
Vlaanderen

Xavier De Valck

Inside Sales Representative

Sinds juli 2020 maak ik deel uit van het Kadonation team. In 2012 studeerde ik af aan de hotelschool, maar snel had ik door dat sales iets was dat me enorm kon boeien. Bij HealthCity, Alcatel-Lucent Enterprise & StepStone leerde ik alle kneepjes van het vak. Naast mijn werk ben ik dj en ga ik regelmatig op reis naar Oost-europa.

Elisa
Brussel & Wallonië

Elisa Waty

Inside Sales Representative

Een bezige bij, dat ben ik! Koken, tennissen, reizen en voor mijn hondje Ziggy zorgen zijn mijn grootste passies. Na een bachelor in retail management, international business management en een postgraduaat in digitale marketing ben ik klaar om mijn professionele carrière met vol enthousiasme bij Kadonation te starten.

1597660849790
België & Nederland

Sare Van Keymeulen

Customer Support & Operations

Samen met Elise maak ik sinds maart 2021 deel uit van het Operations en Customer Service team. Ik ben iemand die houdt van uitdagingen, vooral op sportief vlak. Ik loop geregeld in mijn vrije tijd en neem af en toe ook deel aan marathons. Daarnaast ben ik ook gek op crossfit. Buiten het sporten om vertoef ik graag in het gezelschap van mijn vrienden en familie.

Ontwerp zonder titel (2)
België & Nederland

Elise Hyde

Customer Support & Operations

Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Facility Management en maak sinds maart 2021 deel uit van het Operations en Customer Support Team. Dankzij mijn stage merkte ik meteen dat dit volledig mijn ding is. Ook in mijn vrije tijd heb ik graag een volle agenda: ik ben hoofdleiding bij KLJ Ertvelde en plan graag uitstapjes met mijn vriend, vrienden of familie. Tussendoor geniet ik graag al eens van een terrasje in het zonnetje.