De vele voordelen van de Kadonation Cadeaubon

Druk je waardering uit in iets wat écht iedereen blij maakt. Dit is waarom:

Keuze_resized

 

   Oneindig veel keuze   

 

Je medewerkers of zakenrelaties besteden de Kadonation Cadeaubon bij meer dan 1000 winkels. En is kiezen moeilijk? Dan kunnen ze de cadeaubon gesplitst uitgeven of sparen.

EOY 22_Sfeer_Bon en mini gifts overzichtsbeeld copy

 

   Solo of combo   

 

Onze Kadonation Cadeaubon schenk je alleen of samen met een van onze fysieke geschenken. En die hebben we in alle soorten en voor alle budgetten.

 

tax free

 

   Fiscaal gunstig   

 

De Kadonation Cadeaubon voldoet aan alle voorwaarden om te genieten van het gunstige wettelijk kader voor personeelsgeschenken.

 

 

Gingerbread cookie_sleeve (1)

 

   Op maat gemaakt   

 

Personaliseer de cadeaubon met de naam van de ontvanger, een tekst- of videoboodschap, of gewoon de huisstijl van uw bedrijf. Bepaal zelf het bedrag op de bon en kies tussen een digitale cadeaubon, een cadeaukaart of een luxe geschenkdoos.

 

KADONATION_weforest

 

   Duurzaam   

 

Per 100 euro aan cadeaubonnen plant Kadonation een boom met WeForest. Het cadeaukaartje en -doosje dragen het FSC-label.
Bovendien is de cadeaubon te spenderen bij tal van goede doelen!

geldigheid cadeaubon

 

   Geldigheid naar keuze   

 

Geen verlopen cadeaubonnen meer! De standaard Kadonation Cadeaubon is levenslang geldig. Je kunt echter een andere geldigheid toevoegen als je dat wilt.

Overtuigd van onze Kadonation Cadeaubon?

Samen met onze klanten maakten we ruim 150.000 mensen gelukkig met een Kadonation Cadeaubon. Zet hem in als stressvrij en origineel cadeau om je waardering te uiten aan je medewerkers en zakenrelaties!