Eenvoudig bestellen

Tijdswinst

In een mum van tijd heb je een geschikte attentie besteld: je selecteert de gelegenheid, je kiest een cadeau en duidt de ontvangers aan. Nu nog een persoonlijke boodschap toevoegen en je hebt een geschenk in slechts enkele klikken!

Eenvoudig besteld én ook eenvoudig gefactureerd: bepaal zelf of je per bestelling of per maand gefactureerd wilt worden. 

KDN Select_Screen
Geautomatiseerde cadeauservice

Nóg eenvoudiger cadeaus schenken! Dankzij de geautomatiseerde cadeauservice van Kadonation Select laat je geen enkel waarderingsmoment onbenut.

Door je personeelsbestand te koppelen, vier je de (werk)verjaardag van je medewerkers zonder iemand te vergeten op deze speciale dag.

shutterstock_1819565249 (1)

Persoonlijk waarderen

Gepersonaliseerd

Of je nu voor een digitale of fysieke bon kiest, de mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos. Op naam van je medewerker(s), met een persoonlijke tekst- of videoboodschap of een ontwerp in de stijl en branding van jouw bedrijf: 

  • Bedrijfseigen cadeaubon en sleeve
  • Bedrijfseigen landingspagina
  • Bedrijfseigen e-mail
visuals carrousel lp_KDN select_5 algemeen thema

Geschenkenbeleid stroomlijnen

Controle

Stroomlijn je cadeaubeleid over alle afdelingen en vestigingen heen: bepaal wat er gegeven kan worden, op welke momenten en door wie, en leg een maximumbudget vast. Zo bewaar je het overzicht over alle uitgaven.

Op die manier structureer je het geschenkenbeleid heel gemakkelijk en kom je niet voor (budgettaire) verrassingen te staan.

gift

Klinken deze voordelen je als muziek in de oren?

Kadonation Select is hét platform voor grote organisaties die investeren in hun team.

Probeer het nu uit, of neem contact met ons op voor een gesprek op maat.